This or that tag

Lieve lezers, vandaag heb ik een this or that tag voor jullie. Ik heb gekozen voor 15 stellingen en zal hierbij uitleg geven waarom ik welke keuze maak. Het leek mij wel leuk! Weer eens wat anders en ik vind tags tenslotte erg leuk om te doen. Het is een grappige manier om ook steeds weer een beetje meer over jezelf te weten te komen!

 1. Herfst of lente? Lente! Dat is mijn favoriete seizoen. Heerlijk als het weer vroeg licht wordt en laat donker wordt, de vogeltjes weer fluiten en alle bloemen beginnen te bloeien! Als het dan ook nog eens lekker weer is kan het niet beter.
 2. Spijkerbroek of rok? Spijkerbroek. Dit draag ik het meest, maar ook omdat ik vaak sneakers draag. Als ik een feestje heb draag ik wel eens een rok of jurk, maar verder draag ik het liefst broeken. Ik vind dat ook altijd goed met alles te combineren.
 3. Boek of film? Film. Boeken lezen vind ik ook erg fijn, alleen ik heb niet zoveel geduld en raak heel snel afgeleid. Daarom vind ik een film lekker makkelijk. Het duurt niet lang en als ik het even zat ben kan ik het op pauze zetten.
 4. Lipgloss of lipstick? Lipstick! En dan het liefst een matte lipstick die toch enigszins hydraterend is of een liquid lipstick, want die blijven erg lang zitten. Lipgloss vind ik vaak totaal niet lekker zitten.
 5. Haren los of vast? Dan kies ik toch voor los, alhoewel ik het ook vaak vast heb, maar dat is puur voor het gemak. Ik vind het fijn om mijn haren los te hebben, want dit staat het best vind ik.
 6. Goud of zilver? Zilver. Ik vind het allebei erg mooi, maar zilver is in ieder geval altijd goed. Goed vind ik al snel overheersend of gewoon niet mooi staan. Zilver is een stuk subtieler vind ik.
 7. Regen of zon? Dan kies ik zeker voor zon! Regen maakt mij nogal down, terwijl ik van zon echt super blij word. Dan kan mijn dag niet meer stuk. Je kan ook zoveel meer doen en je word lekker bruin.
 8. Apple of Samsung? Apple. Ik heb al jaren al mijn apparatuur van Apple en daar ben ik super blij mee. Ik zou denk ik ook niet meer willen overstappen.
 9. Honden of Katten? Honden. Ik heb mijn hele leven honden gehad en ik vind niets leuker dan dat. Lekker gezellig ’s avonds op de bank met mijn hondje op schoot. Heerlijk! Lekker wandelen. Katten ben ik het laatste jaar ook leuk gaan vinden. Daarvoor vond ik ze maar niks, maar sinds Jamaila er eentje heeft ben ik verkocht!
 10. In bad of douchen? Dan kies ik voor douchen. Dit doe ik het meest. Ik vind in bad gaan ook lekker, maar dit ben ik al snel weer zat.
 11. Wandelen of fietsen? Wandelen. Lekker samen met mijn hond en een muziekje op. Goede beweging, maar toch relaxed!
 12. Oortjes of koptelefoon? Zeker een koptelefoon. Die heb ik altijd op! Ik vind dat echt veel lekkerder zitten als oortjes. Die gaan vaak pijn doen in mijn oren en het geluid is vaak niet zo fijn.
 13. Jasje of vest? Dan ga ik toch voor een jasje. alhoewel ik vesten ook vaak draag, maar ik vind jasjes vaak toch wat leuker om te combineren.
 14. Zwart of wit? Zwart! Qua kleding dan in ieder geval. Dit draag ik het allermeest. In huis vind ik bijvoorbeeld wit wel weer erg mooi!
 15. Hakken of sneakers? Sneakers. Dit draag ik gewoon het allermeest. Hakken vaak alleen op feestjes.

Dit waren mijn 15 vragen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Welke keuzes maken jullie? Laat een reactie achter bij de comments.

Liefs, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *