Mijn foto top 5

Lieve lezers,
Hier ben ik weer๐Ÿ˜€. Vandaag een blogje over de top 5 mooiste foto’s die ik zelf heb geschoten!
Ik ben sinds een jaar veel foto’s aan het maken. Het is eigenlijk begonnen toen ik op vakantie ging naar Florida vorig jaar. Ik heb daar zoveel foto’s gemaakt met mijn nieuwe camera met veel positieve reacties, waardoor ik ermee ben doorgegaan. Hier mijn top 5! Ik ben benieuwd wat jullie vinden van mijn foto’s.

#1

thumbnail_image1

Deze foto heb ik gemaakt toen ik met mijn vriendinnetje Tessa in de achtertuin een prosecco aan het drinken was. Ik kon het uitzicht maar niet loslaten dus heb er een foto van gemaakt. Het is mijn favoriete foto tot nu toe! Ik krijg weer het gevoel terug van de heerlijke zwoele zomeravonden๐Ÿ˜

#2

2ca7642d-453a-4382-952c-bcf6fc3297c4

Deze foto heb ik gemaakt met een vriendin in Almere. We waren op zoek naar een specifieke steiger. Die hebben we helaas niet kunnen vinden, maar met dit alternatief ben ik ook zeker blij. Het feit dat het mistig was en het bootje op de achtergrond maken de foto voor mij helemaal af!

#3

image1

Op deze foto staat mijn lieve nichtje. Een van de leukste shoots die ik heb gedaan! De locatie was perfect en mijn mooie nichtje maakt het helemaal af! Ben blij met bijna alle foto’s van die dag maar dit is wel een favoriet! Ik hou van mysterieuze foto’s zoals jullie vast wel zullen merken๐Ÿ˜Š

#4

image2

Mijn allerliefste hondje Joey! Tja, wat kan er dan nog fout gaan?๐Ÿ˜Š Joey houdt wel van op de foto gezet te worden. Meestal gaat hij er wel echt voor zitten, maar vanwege zijn doordringende blik is dit toch wel mijn favoriet van hem. En zeg nou zelf, dit is toch ook een plaatje!

#5

tes
Mijn lieve vriendinnetje Tessa. We hebben een aantal shoots samen gedaan en die zijn altijd geweldig met goed resultaat! Deze foto was eigenlijk heel spontaan, omdat Tessa perongeluk alle glittertjes liet vallen, maar juist daarom vind ik hem zo leuk! Het was totaal niet de bedoeling maar het pakte juist leuk uit.

Dit waren mijn 5 favoriete foto’s van het moment! Wat vinden jullie van mijn foto’s? Staan jullie zelf liever voor of achter de camera?

Liefs, Leonie

4 reacties

  1. Oh zusje dit zijn inderdaad 5 prachtige foto’s… Toch vind ik het knap dat je er 5 hebt kunnen uitkiezen, je hebt zo ontzettend mooi werk!
    En ik sta liever achter de camera ๐Ÿ˜‰
    Dikkekus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *