Mijn favoriete shop winkels 

Een van mijn favoriete dingen om te doen is kleding kopen. Vroeger als klein meisje kon ik hier al weken naar uit kijken als ik dan nieuwe kleding ging kopen voor de zomer of winter. Toen ik fulltime ging werken en nog thuis woonde moest ik elke maand wel iets nieuws kopen. En hoe vaak ben ik thuis gekomen met nieuwe schoen (yes schoenen tik) of een nieuwe jas (ook daar heb ik een tik op) waarop me moeder dan zei: goh heb je daar dan nog wel ruimte voor. Maar ik was gewoon snel uit gekeken op me schoenen of jas. Ik moet wel zeggen dat als ik dan iets nieuws kocht ik het wel graag dagelijks aan wilde doen. Nu ik op mezelf woon is me koop gedrag wel minder geworden dit omdat je toch andere priotiteiten  stelt. Het is wel standaart dat mike en ik als we een weekendje weg gaan of op vakantie gaan altijd even samen gaan shoppen. Jep ik heb zo’n vriend die van shoppen houd echt heerlijk! Goed voor vandaag zet ik op een rijtje wat mijn favoriete winkels zijn. 

Boven kleding 

H&M  voor mijn bovenkelding ga ik standaart altijd wel even de h&m in. Het fijne aan de h&m vind ik dat je hier alles hebt. Wil je een basic stuk kopen? Slaag je altijd wel, maar wil je een wat exclusiever stuk? Dan slaag je er ook wel in om het daar te kopen. Het enige na deel is dat heel nederland shopt bij de h&m dus wil je echt spciaal zijn in je kleding keus moet je daar niet heen. Ik vind dat persoonlijk niet erg daarom zit h&m altijd wel in me winkel rondje. 

Villa of only hier heb je verschillende zaken die deze merken verkoopt. Bij ons in de buurt heb je een intercity waar ze deze kleding verkopen. Ze verkopen dan ook andere merken maar ik denk dat iedereen wel weet wat voor winkel ik bedoel. Ik vind vooral de jurkjes en tuniekjes erg leuk.

Primark Jup wie kent het niet de grote winkel keten overgevlogen uit groot britanian. We hebben sinds kort een primark ik alkmaar en wanneer ik in de stad ben kan ik het niet laten om er even naar binnen te gaan. Het is goedkoop en je vind er altijd wel wat. Wanneer ik echt voor kwalteit wil gaan koop ik het daar alleen niet. Bij de primark koop ik meestal wat items voor de winter en zomer voor er bij.

Forever 21 helaas hebben wij deze winkel niet in de stad zitten. Maar wanneer ik in een stad ben waar hij zit neem ik er altijd wel even een kijkje. De kleding vind ik er leuk en de prijzen zijn niet al te duur. 

New look voor mijn gevoel is het een beetje een soort gelijk winkel als de forever 21. We hebben deze winkel ook niet in alkmaar zitten maar wanneer ik naar een andere stad ga (of ander land) ga ik er altijd even naar binnen. Ik vind de schoenen afdeling ook altijd leuk om even te bekijken! 

New yorker de ene keer vind je hier heel veel leuke dingen. Maar de andere keer vind je er echt helemaal niets. Ik loop wel altijd even naar binnen als ik de winkel zie in een andere stad. Laatst was ik in hoofddorp maar daar kon ik het helemaal niet vinden. Terwijl ik in de new yorker in zaandam meestal wel leuke dingen scoor. Hij hoort dan dus wel thuis in me favoriete winkels. 

Schoenen 

Nelson bij deze winkel loop ik altijd wel even naar binnen als ik op zoek ben naar nieuwe schoenen. Ik vind het fijn dat ze een ruime keus hebben. 

Voor de rest koop ik eigenlijk overal en nergens mijn schoenen. Naast de nelson heb ik niet echt een vaste winkel waar ik heen ga. Ik bestel me schoenen ook wel eens online.

Tassen

Voor mijn tassen heb ik eigenlijk ook niet echt een vaste winkel waar ik heen ga. Wel ben ik iemand die voor een tas best wat geld uit kan geven. Ik vind toch dat je er elke dag mee loopt en dan haal je dat geld er wel weer uit. 

Dit waren mijn favoriete shops op een rijtje. Ik koop natuurlijk niet alleen me kleding daar. Ik vind het ook altijd leuk om kleine boetiekjes in te gaan en leuke dingen te scoren! 

Wat zijn jullie favoriete winkels om te shoppen? Laat een reactie achter bij de comments. 

Liefs jamaila 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *