Weight Watchers update #1

Zoals je hier  konden lezen ben ik bezig met het weight watchers programma. Omdat het nu al weer ruim een maand geleden is dat ik hier mee begon leek het me leuk om een update te geven hoe het tot nu toe gaat.

Ik moet zeggen dat ik de knop wel even moest om zetten. En dat ik mezelf echt even streng moest toespreken dat ik het nu echt ging doen! Wat ik heel fijn vind aan het programma van weight watchers is dat je zelf mag bepalen wat je doet wil je een keer iets lekker? dan doe je dat gewoon! Ik merk dan ook dat ik echt keuzes maak in wat ik eet. Wil ik s’middags lunchen met vriendinnen dan doe ik dat gewoon en maak ik s’avonds een recept wat laag in punten is. Zo is het heel makkelijk te combineren met iemand in huis die het programma niet doet.

Ik heb mezelf voor genomen om niet meer kilo’s per week te willen afvallen en me hier ook totaal niet op te focussen. Dat helpt me echt om het vol te houden ja ik heb wel eens een stukje chocolade genomen of een bakje chips gegeten. Als ik de volgende dag het maar weer goed oppak en mezelf maar weer houd aan de puntjes. Omdat ik er echt nog niet ben ga ik ook nog geen getallen online knallen. Misschien als ik wat meer kilo’s verder ben dat ik het wel doe of misschien doe ik het wel helemaal niet. Voor nu voelt het voor mezelf niet goed dat iedereen weet hoeveel ik weeg.

Dan nu even de resultaten tot nu toe. Ik ben 2 mei dit jaar begonnen met weight watchers en ben op het moment dat dit artikel online komt 4,1 kilo afgevallen. Wat ik al zei ik focus me niet op de kilo’s per week en ben dan ook echt trots op mezelf dat ik dit er al af heb! ik merk al aan mijn broeken dat ze minder strak zitten en de eerste complimentjes heb ik al gehad. Ik kan je vertellen dat doet een mens goed hoor! Ik ga gewoon rustig verder en ik zal gerust in de zomer zo af en toe een ijsje halen want dat moet tenslotte kunnen vind ik.

Zijn er bezoekers die ervaring hebben met het weight watchers concept? laat een reactie achter bij de comments.

Liefs Jamaila

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *