We gaan op vakantie en ik neem mee….

Omdat ik het zelf ook altijd heel leuk vind om een kijkje te nemen in andermans koffer leek het mij erg leuk om dit ook voor jullie te doen. We gaan pas volgende week op vakantie, maar ik houd ervan om op tijd alles klaar te hebben. We gaan dit weekend ook nog drie dagen en omdat we daar graag willen gaan shoppen dacht ik laat ik alvast een beetje uitzoeken wat ik al heb en wat ik eventueel nog ‘moet’ kopen.

We hebben één grote koffer samen die echt ingecheckt moet worden. Het kleine koffertje mag mee als handbagage omdat we maar 8 dagen gaan en omdat je tegenwoordig moet betalen voor je bagage wilde ik het een keer zo proberen. Ik denk dat het wel moet lukken vrouwen nemen toch het meeste mee (sorry mannen) en zomer kleding weegt niet heel veel. Het kleine koffertje moet alleen een bepaalde afmeting hebben het gewicht maakt niks uit. het leek me handig om daar dan zeker alvast twee strand badlakens in te doen wij hebben best wel grote badlakens en die wegen dus wat meer. Omdat het gewicht dus niks uit maakt heb je dat gewicht weer niet in de grootte koffer. Wat wel in de grote koffer moet is de toiletspullen zoals shampoo ect. Dit mag weer niet mee in de cabine.

img_1673
kleding kofferinpakken
Wat ik heb gedaan is al mijn kleding in categorieën op het bed gelegd. Zo kan ik een beetje zien wat ik heb en wat er eventueel niet mee hoeft. Ik maak niet echt setjes dat doe ik op vakantie wel, maar ik neem wel altijd te veel mee tja vrouwen eigenschap denk ik. Voor nu heb ik dit klaar gelegd mocht ik er nou achter komen dat het te zwaar gaat wegen in de koffer kan ik er altijd nog wat vanaf halen.

Even een lijstje wat ik voor nu toe al heb klaar gelegd (van links naar rechts):
* Vier badlakens
* drie rokjes
* drie strandjurkjes
* Vier korte jumpsuits
* vijf korte broekjes
* één korte tuinbroek
* tien shirtjes
* vijf hemdjes
* drie bikini’s
* zes jurkjes
Over de broekjes en de shirtjes ben ik nog niet helemaal tevreden eigenlijk wil ik daar nog wat nieuwe dingen voor in de plaats. Dan neem ik deze niet mee en neem ik de nieuw gekochte mee, maar dat is nog even afwachten of ik goed kan slagen met het shoppen. Ook zitten er nog twee jurkjes in de was die ik graag mee wil hebben. En mijn ondergoed en sokken moeten ook nog mee. In het vliegtuig doe ik denk ik mijn allstars aan en dan neem ik in de koffer denk nog drie of vier paar slippertjes mee. Er moet nog een pyjama bij een natuurlijk Mike ze kleding en onze toilet spullen nog. maar dat doe ik als laatste erin. Omdat we de aankomende dagen ook nog wat mooie dagen hebben kan het zijn dat ik sommige kleding stukken nog wel ga dragen en daarna nog moet wassen.

Hoe pakken jullie je koffer in? En hebben jullie ervaring met een grote en een kleine koffer? Laat een reactie achter bij de commets.

Liefs Jamaila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *