Wat als ik rijk ben…..

Iedereen denkt daar wel eens aan. Wat als ik rijk ben of iedergeval wat als ik genoeg geld heb dat ik nergens over na hoef te denken. Ondanks dat ik denk dat geld absoluut niet gelukkig maakt zal het soms wel heel makkelijk zijn. En als het dan zo is dat ik genoeg centjes op de bank heb wat zou ik er dan mee doen?

Huis kopen

Ik zou als eerst een huis kopen. Wij wonen nu in een prachtig huurhuis maar ondanks dat ik er zo lekker woon geef je elke maand je geld aan de woningbouw. Wanneer je een huis koopt is het van jou en steek je je geld dus in iets waar je uiteindelijk iets voor terug krijgt. Of ik gelijk een kast van een huis zo kopen weet ik niet. Je moet alles ook schoon houden alhoewel een schoonmaakster kan er dan ook wel bij 😉

Nieuwe auto kopen

Hoe standaard het ook is zou ik gelijk een mooie nieuwe auto kopen. Hoe gaaf is het om bij een autodealer te staan en te zeggen oke die auto vind ik mooi die neem ik! En dan met je pinpas betalen. Kan het mij haast niet voorstellen hihi.

Nieuw interieur kopen

Alhoewel wij bijna alles nieuw hebben gekocht toen we vorig jaar samen gingen wonen, zou ik nu alweer andere dingen willen (iets met vrouwen die snel zijn uitgekeken op dingen?) sowieso zou ik een nieuw bed willen met electrische hoofsteun. Lijkt mij heerlijk!

Vrijwilligers werk 

Ik zou heel graag vrijwilligerswerk willen doen. Het lijkt me fantastisch om bijvoorbeeld in een geboortekliniek in afrika de verloskundige te ondersteunen bij de bevallingen van de vrouwen daar. Omdat ik nu natuurlijk gewoon moet werken en zelf geld in het laatje moet krijgen kan ik niet zomaaronbetaald  verlof opnemen. Maar als ik ooit genoeg geld heb zou ik daar zeker een paar maanden naar toe willen gaan.

Familie en vrienden verwennen 

Ik houd ervan om mensen te verwennen. Ik zou dan ook de mensen die me dierbaar zijn lekker mee uiteten nemen, dagjes weg en de dingen geven die hun tekort komen. In het speciaal zal ik mijn lieve ouders mee op vakantie nemen. Naar en plek waar ze een onvergetelijke tijd zouden hebben.

Shoppen

Ik zou oneindig gaan shoppen. Hoe heerlijk dat je dan niet hoeft te kijken of je te veel heb uitgegeven maar gewoon te shoppen totdat het je gaat vervelen!

Trouwen 

Ik heb zo’n lieve vriend die niet op ze knieën wilt gaan. Hij wilt dat ik hem ten huwlijk vraag wat eigenlijk tegen mij principes in gaat. Maar als ik genoeg geld heb zou ik hem op een speciale manier ten huwlijk vragen en dan de allermooiste (en waarschijnlijk duurste) jurk kopen en een knalfeest geven met heel veel familie en vrienden.

Dat waren denk ik wel de dingen die ik sowieso zou willen doen als ik genoeg geld heb. Tuurlijk gaat niet alles gebeuren maar hé dromen mag altijd toch 😉

Wat zouden jullie jullie doen als je genoeg op de bank heb staan? Laat een reactie achter bij de comments.

Liefs Jamaila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *