Veranderingen…

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gemerkt zijn er de afgelopen dagen geen blogjes online gekomen. Dit komt omdat Leonie bepaalde keuzes moest maken, zoals jullie weten is ze afgelopen maand begonnen met een nieuwe studie en daarnaast moet zij ook nog fulltime werken. Ze vond de blog ernaast eigenlijk te veel en had geen plezier meer in het schrijven van blogjes. Ze heeft dus min of meer de keuze gemaakt om te stoppen met de blog. Ik daar in tegen vind het super leuk om te doen en wil dan ook graag door blijven gaan maar er zijn wel een aantal dingen wat ik misschien wil veranderen. Daar ben ik nu mee bezig hoe ik het ga aanpakken en wat ik precies wil veranderen. Hierdoor kwamen er de afgelopen dagen geen blogjes online. Ik ben van plan om vanaf vrijdag gewoon weer blogjes online te zetten volgens het schema wat we anders ook altijd deden. Het betekend dus wel dat ik meer moet gaan schrijven wat ik absoluut niet erg vind maar als er eens een dag tussen zit dat er niks online komt heeft dit te maken dat ik ook gewoon fulltime werk en daarnaast de blog onderhoud. Leonie keek altijd mijn blogartilen na op spelfouten, nu ik het zelf ga doen betekend dat dat er hier er daar wel eens een spelfout in zit excuses alsvast hiervoor ik vind het niet erg als jullie me corrigeren.

En voor de nieuwschierige onder ons. Nee we hebben geen ruzie, onze vriendschap is ons nog net zo waardevol als voorheen. Maar als de plezier weg is moet je het niet meer doen!

Hopelijk blijven jullie onze/mijn blog bezoeken en hierbij dan ook mijn vraag wat vinden jullie leuk om te lezen? Laat een reactie achter bij de comments dit zou ik heel leuk vinden!

Liefs Jamaila

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *