Vakantie

Oh my god! Ik heb van de week te horen gekregen dat ik waarschijnlijk dit jaar met thanksgiving in Miami ben. Ik wou dit heel graag met jullie delen omdat ik er ontzettend blij mee ben. Toen ik de vorige keer in Florida was zou ik eigenlijk al naar Miami gaan, maar helaas ging dat niet door. Daarom ben ik extra blij dat ik nu alsnog kan gaan. Ik ga mee met mijn tante. Zij is purser bij KLM en daarom kan ik voor een ontzettend goede prijs voor 2 dagen mee naar Miami. Dit klinkt erg kort, dat is het natuurlijk ook, maar ik kan dan wel in de business class heen en terugvliegen. Zo’n kans laat ik dus niet liggen!
Ik ben ontzettend benieuwd wat ik van deze stad ga vinden. Ik ben nu een beetje aan het kijken wat nu leuk zou zijn om te doen en vooral wat niet te veel tijd in beslag neemt. Ik zou bijvoorbeeld heel graag even gaan shoppen. Met thanksgiving is er namelijk altijd ontzettend veel sale. Dit heet black friday en schijnt de beste shop dag ever te zijn. Ik hoop alleen niet dat het taferelen worden waar vrouwen aan elkaar haren gaan trekken om producten. Verder zou ik graag nog even naar the keys gaan om te snorkelen. Ook wil ik graag Miami beach zien. En uiteraard cocktails drinken en lekker eten is altijd goed! Mijn moeder en stiefvader zijn op hetzelfde moment in hun huis in Florida. Misschien gaat het ons nog lukken om ergens af te spreken. Dat lijkt mij wel erg leuk en bijzonder!
Dit was de update tot nu toe! Ik ga me nog even goed verdiepen in alle leuke plekjes in Miami. Zijn jullie hier zelf al eens geweest en hebben jullie goede tips? Laat dan een reactie achter bij de comments!

Liefs, Leonie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *