Update

Lieve lezers, een tijdje terug heb ik een update geplaatst over mijn leven op dit moment. Vandaag weer eentje! In een paar weken is er erg veel verandert. Ik zou mijn huis wat gaan verbouwen en dat heb ik nu gedaan! Een inloopkast gemaakt, mijn trap geverfd, plankjes bij mij keuken en een plankje boven mijn bank! Ben er echt ontzettend blij mee. Eindelijk heb ik mijn huisje een beetje gemaakt naar hoe ik het wilde hebben. Ik wilde dit heel graag doen voor ik weer naar school ga, omdat ik denk dat het dan toch minder makkelijk is om een paar dagen helemaal in te plannen voor het klussen. Ik ben ontzettend blij met de hulp van mijn broertje, Jamaila en opa. Zonder hun was het nooit gelukt!
Dinsdag ga ik voor het eerst naar mijn opleiding en met er echt ontzettend zenuwachtig voor. Maar heb er ook wel erg veel zin in. Een nieuwe uitdaging en avontuur om voor te gaan!
Wat minder leuk is is dat mijn relatie sinds kort uit is. Veel verdriet gehad en probeer mijn leven zo goed mogelijk op de rit te houden. Door te gaan met de dingen waar ik mee bezig was en veel afleiding te zoeken. Ik hoop dat ik er dan doorheen kom!
De laatste paar weken probeer ik veel gezonder te eten en veel te sporten. Dit bevalt mij echt heel erg goed! Ik hardloop nu 2 a 3 keer per week en ik zwem 2 keer per week. Verder probeer ik nog lekker veel met mijn hondje Joey te lopen. Fijn voor ons beiden! Ik trek lekker veel op met mijn goede vriendinnetje en zo gaat het leven dan gewoon weer verder. Dat was het dan weer even voor nu!

Liefs, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *