this or that tag #2

Laatst heeft Leonie deze tag ingevuld met zelf bedachten vragen. Het leek mij leuk om deze tag ook in de vullen en vandaag deel ik graag met jullie mijn antwoorden.

 1. Herfst of lente?
  Sowieso de lente. Heerlijk de vogeltjes die fluiten, de lammetjes die worden geboren en heerlijk dat die zon weer komt kijken na die winterslaap 😉
 2. Spijkerbroek of rok? 
  Spijkerbroek op dit moment. Ik kan ook zo weer momenten hebben dat ik alleen jurkjes en rokken draag, maar op dit moment vind ik het net niet. Alhoewel de zomer eraan komt en ik dan wel weer fan ben van de zomer jurkjes.
 3. Boek of film?
  Lastige vraag, haha. Ik kan echt genieten van een goede film maar ik denk toch dat ik voor een boek ga. Mijn eigen fantasiewereld in een boek vind ik toch even wat mooier en ik kan daar zo van genieten!
 4. Lipgloss of lipstick? 
  Lipstick. van lipgloss gaan je lippen plakken en daar houd ik niet van.
 5. Haren los of vast? 
  Mijn haar los vind ik mooier dan vast dus dan kies ik voor los. Wat lekkerder zit? vast haha, maar ik denk dat meer dames hier mij in kunnen beamen.
 6. Goud of zilver?
  Lastige vraag, want ik vind allebei wel heel mooi. Het is alleen net wat het is, zo vind ik gouden ringen niet echt mijn ding. Maar goud op een tasje vind ik wel weer mooi. Als ik dan dus echt moet kiezen zou ik toch voor zilver gaan, omdat ik dit in alles mooi vind.
 7. Regen of zon? 
  Haha serieus deze vraag beantwoord iedereen denk ik hetzelfde. Wie houd er nou van regen? Of zijn er toevallig bezoekers die wel van regen houden ;)?
 8. Apple of Samsung? 
  APPLE! sowieso. Ik vind het dan ook heel irritant dat ik nog geen apple computer heb maar dat gaat er echt wel komen!
 9. Honden of Katten? 
  Ik vind allebei leuk, haha. Maar ik zou geen hond kunnen verkiezen boven bij lieve kat Mikos.
 10. In bad of douchen?
  Bad. Alhoewel ik geen bad heb houd ik er echt van om lekker in een bad te dobberen. Voor nu moet ik het met een douche doen wat ik overigs ook heerlijk vind hoor!
 11. Wandelen of fietsen? 
  Wandelen. Lekker een stuk wandelen en een goed gesprek!
 12. Oortjes of koptelefoon? 
  Ik ben meer van de oortjes. Deze zitten gewoon lekkerder. Zo’n kop telefoon gaan mijn oren op een gegeven moment zeer doen omdat ze geplat worden.
 13. Jasje of vest? 
  Ik vind een vestje lekkerder zitten maar een jasje vind ik weer mooier staan. Voor een speciale gelegenheid zal ik dan voor een jasje kiezen. Maar ben ik gewoon thuis of ga ik naar een vriendin dan trek ik toch lekker me poezelige vest aan.
 14. Zwart of wit? 
  Zwart in kleding, wit vind ik wel mooi voor een jurkje, maar qua broeken vind ik het echt niet mooi. Ik zal dus eerder voor een zwart kleding stuk kiezen dan een wit kleding stuk. Maar in mijn interieur zou ik dan weer eerder voor wit kiezen. Snap je me nog haha.
 15. Sneakers of hakken?
  Hakken. Niet dat ik hier dagelijks op loop maar ik vind hakken wel mooier en eleganter.

Dit waren mijn antwoorden op de this or that tag.Wat zouden jullie kiezen? laat een reactie achter bij de comments.

Vind je deze tag leuk en wil je hem ook invullen zou het lief zijn om even te vermelden dat hij bij ons vandaag komt 🙂 

Liefs Jamaila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *