plog #1 Foto’s maken, gezelligheid en de Toppers.

Afgelopen vrijdag had ik een gezellig dagje. Zo ging ik met Leonie en een vriendin op pad om foto’s te schieten. Later haalden we nog een andere vriendin op en gingen we s’avonds samen naar de toppers, kortom een heel gezellig dag. kijk je mee naar mijn eerste plog op onze blog?

IMG_0808 (1)

Ik had donderdag avond avonddienst, dus probeerde ik vrijdag ochtend wat uit te slapen. Uiteindelijk werd ik nog op tijd wakker, dus besloot ik er maar uit te gaan. De laatste tijd heeft onze kat Mikos een nieuw trucje uitgevonden. hij gaat met zijn poot in de waterbak en trekt aan het waterpompje zodat het water alle kanten op vliegt. Je kunt het niet goed zien, maar het water lag overal.

IMG_0810[1]

Nadat ik de vloer helemaal droog had gemaakt, maakte ik een lekker ontbijt voor mezelf. Hier een smoothie met frambozen en kwark, ik nam hier nog twee crackers bij.

IMG_0814[1]

Rustig even eten en ondertussen blogjes lezen.

IMG_0816[1]

Outfit van de dag. Let niet op de was haha, die moest nog opgevouwen worden.

IMG_0818[1]

Bed rechtgetrokken en ik kan gaan!

IMG_0820[1]

Ik moest even wachten op Leonie, hierna reden we samen naar een andere vriendin.

IMG_0824[1]

We reden naar de duinen om daar foto’s te maken. Heerlijk om het duin en het strand lekker dicht bij te hebben!IMG_0834[1]

Na de Foto’s in het duin reden we door naar het strand. Hier wilden we ook nog wat foto’s maken, maar eerst even lunchen. ziet dit er niet heerlijk uit?!

IMG_0838[1]

Nog even foto’s schieten op het strand. Het was jammer dat er zo’n wind stond, hierdoor was het nog best wel fris in je zomerse kleding.

IMG_0840[1]

snapchat foto. Klaar met de foto’s en nu ons andere toppers vriendinnetje ophalen.

IMG_0843[1]

We gingen hierna naar mijn huis. De meiden gingen ondertussen zichzelf optutten en ik maakte het eten af.

IMG_0844[1]

We aten wraps. Lekker makkelijk om te maken en heerlijk om te eten.

IMG_0856[1]

Even tanden poetsen en laatste blik in de spiegel.

IMG_0868[1]

Selfie time!

IMG_0869

We werden met onze auto naar een golfbaan verwezen om te parken. We moesten dus eerst nog een stukje lopen voordat we bij de toppers waren.

IMG_0873[1]

De opening van de toppers. Als je goed kijkt zie je ze in de grote discobal staan.

IMG_0875[1]

Mijn outfit. Ik heb hier ook nog een gouden kroontje op, maar deze valt weg door het licht.

IMG_0879[1]

Even een foto voor instagram (ps. volgen jullie ons al op instagram : jllifestyle16)

IMG_0887[1]

De rest van de avond hebben we onszelf heerlijk vermaakt en uiteindelijk liepen we om kwart voor 12 de deuren van de arena uit.

IMG_0892[1]

ondertussen tikte de klok gewoon door. Ik was de bob, dus ik bracht al de dames veilig thuis. Ik was zo rond kwart voor 2 thuis, ben snel gaan douche en naar bed gegaan. Ik moest namelijk de volgende dag weer om kwart over 7 op mijn werk zijn. kort nachtje, maar dat was deze avond zeker waard!

 

Dit was mijn eerste plog. Ik vond het erg leuk om te doen, maar moest wel even wennen om overal bij na te denken om foto’s te maken. Ik vind dat het aardig gelukt is. Wat vinden jullie?

 

Liefs Jamaila

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *