Persoonlijke update: nieuwe naam en geen motivatie. 

Ik lig op dit moment nog in bed, ben al een tijdje wakker en heb me rondje blogs en youtube kanalen bekeken. Het leek me leuk om een persoonlijke update voor jullie te schrijven. Gewoon een soort kletst praat hoe het nu gaat en wat me zoals bezig houd. 
Zoals jullie weten is Leonie gestopt met bloggen, we hebben samen besloten dat ik zelf verder ga wat ik ergens wel heel spannend vind. Want eerst stonden we samen op onze blog, bedachten we samen dingen en was het toch iets minder spannend. Nu moet ik het alleen doen, ik vind het spannend maar heb er ook wel weer heel veel zin in. Er zullen minder beauty dingen online komen niet omdat ik niet van beauty hou maar meer omdat het minder mijn passie is dan dat het van Leonie was. Ik schrijf dan ook liever persoonlijke dingen omdat ik dat zelf ook leuk vind om te lezen, natuurlijk wil ik wel de afwisseling behouden dus zal ik ook dingen over fashion en andere lifestyle artikelen maken. Over de naam zit ik nog erg te twijfelen, wel of niet veranderen wat vinden jullie? Jllifestyle staan voor Jamaila en Leonie iets wat ik wel erg leuk vind maar nu niet echt meer past omdat Leonie natuurlijk gestopt is.  

Verder gaat het met mij goed, ik merk dat ik nu naar een jaar op mezelf kan zeggen dat ik aardig me draai heb gevonden. De laatste tijd zit ik er over na te denken dat de relatie met mike niet is verandert maar dat ik wel anders naar hem ben gaan kijken. Het lijkt net alsof ik meer van hem ben gaan houden maar toch ook weer niet, is dat raar? Ik wil hier nog wel een artikel over gaan schrijven. Met de katten gaat het goed Mikos heeft Zippa helemaal geaccepteerd en hij speelt de bezorgende grote broer echt schattig om te zien, Zippa heeft ze draai ook gevonden en is af en toe wel beetje ondeugend maar s’ avonds komt hij dan ook weer lekker bij je liggen waar ik echt van kan genieten! Met weightwatchers gaat het niet echt zoals ik me had voorgesteld. Voor me vakantie was ik eigenlijk heel goed bezig en was ik ook goed op weg om eigenlijk een doel te behalen die ik mezelf had voorgenomen maar in de vakantie heb ik mezelf een soort van vrijbrief gegeven en nu kan ik mezelf niet meer echt motiveren. Ik heb mezelf voorgenomen echt voor de feestdagen nog een aantal weken streng te doen dus volgende week wil ik het sporten ook weer gaan oppakken. En dan hopelijk voor het nieuwe jaar toch nog een aantal kilootjes eraf! 

Over de feestdagen gesproken, dat hebben we ook alweer zo goed al vol gepland en ik moet zeggen dat ik er super veel zin in heb! Kom maar weer op met de witte kerst(zou zo leuk zijn!) en het heerlijk gevoel van samen zijn met de familie. En dan met oud en nieuw weer knallend het nieuwe jaar in 🙂 
Hebben jullie ook zin in de feestdagen? En hebben jullie leuke opties voor een nieuwe naam? Laat een reactie achter bij de comments.
Liefs, Jamaila   

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *