Onze vakantie plannen

Leonie is vorige maand 15 dagen op vakantie geweest en eind augustus ben ik aan de beurt! In deze blog vertel ik over onze vakantie plannen.

Soms krijg ik de vraag of ik het niet erg vind om zo laat pas op vakantie te gaan. Ja het is hard door werken in de vakantie periode op mijn werk,  maar wanneer iedereen dan weer terug komt van vakantie en de scholen langzamer hand weer beginnen hebben wij nog heerlijk drie weken vakantie! Omdat ik eigenlijk aankomend jaar weer naar school zou gaan had ik de laatste week van de schoolvakantie wel aangevraagd zodat ik evengoed nog een weekje eventueel weg kon gaan. Plan changed ik ga dus niet meer naar school en ik moet zeggen dat ik er eigenlijk wel beetje spijt van heb dat ik niet twee weken later vakantie heb ingeplant! Want jongens tocht de prijzen van een vakantie verschillen zo 2oo euro de man. Ja ik ben zo’n gierig nederlander soms als het op geld uit komt ik vind het gewoon zonde geld nu we nog geen kinderen hebben. Mike daar in tegen denkt dat de zon na de kindervakanties achter elke wolken verdwijnen en dat het weer dan niet meer mooi is dus voor hem komt het wel goed uit zo.

Eigenlijk hadden we tot twee weken geleden nog geen idee waar we heen zouden gaan. Omdat vriendlief vliegen niet heel fijn vind en ik moet zeggen dat ik het ook niet heel prettig vind met alle ellende in de wereld te vliegen, was het plan dat we lekker met de auto zouden gaan. In eerste instantie wilde we met de auto naar Kroatië. Prachtig land hier zijn we onze eerste vakantie samen ook geen gegaan! Ik wilde toen wachten tot de auto naar de APK keuring ging en of de deuvel er mee speelde kwam daar een behoorlijk bedrag uit. Weg vakantie geld en weg vakantie Kroatië. Het plan was zeker om even weg te gaan. Vorig jaar door de verhuizing waren onze centjes op om ook nog eens op vakantie te gaan dus dit jaar wilde we er echt even uit. Omdat ik Kroatië te ver vind rijden voor één week weg was het plan om naar noord frankrijk te rijden (ergens bij Normandie). Ik heb aardig wat websites bezocht voor een perfect huisje maar op een één of andere manier konden we het niet vinden. Toen Mike met het idee kwam om naar Kroatië te vliegen ging mijn buik toch wel een beetje kriebelen daar heb je toch meer kans op meer weer. Dus zocht ik internet af naar een goede deal deze kwam ik echter niet echt tegen. Wat ik wel tegen kwam was een best wel hele goede deal met een leuk prijsje naar Macedonië. Toevallig waren mijn tante en nichtje daar twee jaar geleden en een collega van mijn dit jaar er nog geweest. Ik hoorde toen al hele leuke verhalen dus bij navraag hebben we samen deze vakantie geboekt. Heerlijk even 8 dagen weg met ze tweetjes even geen zorgen aan ons hoofd en lekker genieten van elkaar en het land. Gelukkig hebben we hele lieve mensen om ons heen die op onze katjes en huis passen ( JA! jullie lezen het goed katjes 🙂 want deze week krijgen we er een heel lief klein rood opdondertje bij!) Dus na onze vakantie kom ik met een vakantie verslag met misschien wel wat foto’s.

Zo zie je maar dat de plannen die we hadden weer heel anders zijn gelopen! Zijn jullie al op vakantie geweest of gaan jullie nog? Hebben jullie misschien nog tips over Macedonië we zitten vlak bij Ohrid? Laat een reactie achter bij de comments dat zou ik heel leuk vinden 🙂

liefs jamaila

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *