Mijn sterrenbeeld en ik

Lieve lezers, Vandaag wil ik met jullie quotes delen die passen bij het sterrenbeeld vissen en waar ik me heel goed in kan vinden. Ik vind het altijd heel leuk om quotes te lezen over mijn sterrenbeeld. Kijken jullie mee naar mijn 10 quotes?

#1
image
Helemaal waar. Maar daar ook echt alles! Ik denk de hele dag na over alles waar ik maar over na zou kunnen denken. Soms zou ik wel eens willen dat ik even niet hoefde na te denken. Wat zou dat lekker rustig zijn, hihi.

#2
image

Yes. Ik kan echt heel sociaal zijn, maar ik kan ook dagenlang geen behoefte hebben aan contact en het liefst in mijn cocon blijven. Er is bij mij geen touw aan vast te knopen. Maar als ik eenmaal ergens ben doe ik wel mijn uiterste best om mezelf niet op te sluiten.

#3
image

Niets maakt mij gelukkiger dan de kleine dingen in het leven. Kleine gebaren van mijn dierbaren of lekker in de natuur zijn. Wandelen met mijn hondje. Gewoon het genieten van de dingen waar het werkelijk om gaat in het leven!

#4
image

Ook deze is helemaal waar. Ik heb dat wel vaak. Dat ik achteraf denk; dat wist ik allang! Ik heb altijd al een gevoel bij mensen die ik net ontmoet. Soms zou je willen dat je gevoel niet klopte, maar eigenlijk is dit wel altijd het geval.

#5
image

Niets in het leven is belangrijker dan lachen! Dus het is erg fijn om mensen om mij heen te hebben met wie ik veel lol kan hebben. Anders is het leven ook maar zo saai.
#6
image

Ik heb alles over voor de mensen van wie ik hou, echt alles. Ik laat het dan vaak ook ver gaan en vaak gaan mensen wel over mijn grenzen heen. Tot de druppel is bereikt. Dan ben ik echt zo lief niet meer.

#7
image

Tegen mij valt niet te liegen. Ik geloof mensen graag, maar ik weet wel precies wie ik wel of niet kan geloven en ondanks dat mensen het misschien niet door zullen hebben.. Ik heb altijd alles door, ook als ik niets zeg.

#8
image

Ik let altijd op alles! Onbewust, bewust. Ik heb iedereen in een ruimte binnen no time al in de gaten. Alle details zie ik.

#9
image

Dit klopt helemaal. Alleen ik ben ook normaal gesproken sarcastisch. Sarcasme is gewoon mijn tweede taal, maar dat begrijpen mensen vaak niet helaas.

#10
image

 

Woorden doen mij niet veel. Ik kijk echt alleen naar wat iemand doet. Dat telt voor mij, want dat is oprecht!
Zo, dit zijn de 10 quotes waar ik mij helemaal in kan vinden. Er zijn er uiteraard nog veel meer, maar dit zijn de beste!

Kijken jullie ook wel eens naar dingen die horen bij jullie sterrenbeeld? En wat is jullie sterrenbeeld? Laat een reactie achter bij de comments.

Liefs, Leonie

bron foto’s

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *