Mijn slechte gewoontes 

Te laat komen – Jup ik ben zo’n persoon die altijd te laat komt. En eerlijk ik kan zelf super chagrijnig worden als iemand te laat komt waar ik mee heb afgesproken.
Ik snooze s’morgens wel een uur – of het een slechte gewoonte is weet ik niet helemaal maar voor vriend lief is het niet heel fijn. Ik kan gewoon zo slecht mijn bed uit komen dat ik daar minstens een uur voor moet uit trekken.
Wanneer ik iets lekkers eet wil ik altijd meer – tja en soms kan ik het dan echt niet weerstaan en verstop ik zo 5 snoepjes in mijn mond in plaatst van 2 waar ik overigens dan later weer spijt van heb…
Ik kan boos worden om dingen die ik zelf ook doe – Als ik geïrriteerd ben kan ik boos worden om dingen die ik zelf ook doe. Bijvoorbeeld mike gooit altijd zijn kleding naast ze bed. Ik doe dat ook wel eens maar als mike het doet kan ik daar zo geïrriteerd van worden.
Ik stel heel vaak dingen uit – Dan neem ik mezelf voor om op me vrije dag het huis lekker schoon te maken en lig ik s’middags nog op de bank youtube filmpjes te kijken. Of ga ik toch maar liever met een vriendin de stad in. Nog maar te spreken over de sportschool dat zou ik twee weken geleden al oppakken. Je raad het al dat ik daar tot op heden nog niet geweest ben.
Ik altijd me teen nagels af scheur – waardoor ik van die afgekloven tenen krijg wat ik ontzettend lelijk vind!
Ik ga vaak de discussie aan – En ik wil ook altijd mij gelijk halen. Dat kan soms voor andere mensen heer irritant zijn, maar ik vind het gewoon heerlijk om te discussiëren.
Dit waren een aantal slechte eigenschappen op een rijtje. Ieder mens moet is aparts hebben om identiek te blijven toch? Wat zijn jullie slechte eigenschappen? Laat een reactie achter bij de comments.
Liefs Jamaila

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *