Mijn leven

Lieve lezers, even een update van hoe mijn leven er op dit moment uitziet! Ik ben net terug van vakantie en werk op dit moment fulltime. Over een maand ga ik alweer naar school en ik kijk er echt ontzettend naar uit, maar ik vind het ook wel erg spannend hoor! Het is nu toch alweer ruim een jaar geleden dat ik voor het laatst naar school ben geweest. Toen deed ik de opleiding goudsmeden en nu ga ik de opleiding filosofie doen. Heel wat anders dus! Het is een deeltijd opleiding wat voor mij erg fijn is aangezien ik mijn eigen huis heb. Op die manier kan ik genoeg werken en leren.
Verder heb ik nog een hele lijst met dingen die ik wil doen voor ik naar school ga, alhoewel ik mij afvraag in hoeverre dat gaat lukken haha. In huis wil ik nog best veel dingen doen. Ik heb een kleine ruimte voor mijn wasmachine en hier zou ik heel graag een soort inloopkast van willen maken. Verder wil mijn woonkamer een andere sfeer geven met voornamelijk de kleuren: zwart, wit, grijs, zilver, goud en brons. De trap wil ik ook nog verven en een fotowand maken. Als laatst zijn er nog wat dingen in mijn keuken die ik wil toevoegen. Kortom; genoeg te doen! Ook ben ik sinds kort weer begonnen met sporten en wil ik graag een paar keer in de week standaard gaan zwemmen en hardlopen. Dat zijn echt mijn lievelingssporten. Zo rustgevend vind ik dit! En dan wil ik uiteraard ook daarnaast gezonder gaan eten. Ik heb nu een boek gekocht; your 50 days of green happiness. Ben super benieuwd! Het schijnt nogal veel werk te zijn, dus ik ben erg benieuwd of dat allemaal gaat lukken.
Ook heb ik nog wat leuke fotoshoots in de planning om naar uit te kijken. Onder andere een fotoshoot met Jamaila en Mike. Super leuk dus.
Zo dit is waar ik mij zo’n beetje mee bezig houd op het moment! Genoeg om van te genieten in ieder geval en ik hoop dat ik dit allemaal voort kan zetten als ik weer naar school ga.

Gaan jullie nog naar school of werken jullie fulltime? Wat houd jullie zoal bezig?
Laat een reactie achter bij de comments!

Liefs, Leonie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *