Mijn hondje Joey

Lieve lezers, vandaag wil ik even mijn lieve hondje Joey in de spotlight zetten! Ik ben zo blij met hem en kan me geen wereld zonder mijn kleine maatje voorstellen.

Even een stukje over Joey. Joey is op 27 maart alweer negen jaar oud! Het is een mix van een Chihuahua en een pekinees. Hij heeft altijd bij mijn vader gewoond, maar sinds 2 jaar woont hij bij mij. Waar ik natuurlijk super blij mee ben!

image1

Hier is hij dan! de kleine man.
Joey vindt hij erg fijn om lange stukken te wandelen, maar fietsen en autorijden maken hem ook erg blij. Als hij maar lekker uit het raampje kan turen of een tukkie kan doen. Verder ligt hij gedurende de dag lekker in zijn mandje met dekentje te slapen. Zo nu en dag komt hij met een balletje naar mij toe gerend om te spelen. Ook vind hij het leuk om met hondjes te spelen van zijn formaat of om lekker naast Jamaila op de bank te kruipen. En zijn favoriet is liggen in de zon, het liefst de hele dag door!
Wat Joey minder leuk vindt zijn grote honden. Hier moet hij vaak even aan wennen, maar vaak als dat gebeurd is gaat dit goed. Ook vind hij drukte niet fijn, veel mensen en geluid maken hem bang. Katten zijn ook niet zijn favoriet, maar sinds Jamaila Mikos de kat heeft gaat ook dat steeds beter. Zo af en toe dagen ze elkaar uit, maar verder kunnen ze prima in een kamer samen zijn.

image3

Joey die lekker ligt te slapen.

Wat ik zelf zo fijn vind aan Joey is dat hij gewoon altijd lief is tegen mij en iedereen om mij heen. Ik kan hem thuis laten zonder problemen, hij blijft rustig liggen als ik wegga en komt kwispelend naar me toe lopen met een speeltje als ik thuiskom. ’s Avonds komt hij altijd gezellig op mijn schoot liggen en kijkt hij mee naar de tv. En zelfs op een vakantie naar Spanje geeft hij bijna geen kick! Hij gaat lekker liggen chillen en zo af en toe hoor je hem even. Het is gewoon echt mijn beste maatje en ik hou zielsveel van hem! Ik hoop dat hij nog heel lang bij mij zal blijven en wie weet krijgt hij nog een vriendje erbij! Zou me stiekem wel erg leuk lijken.

image4

Hebben jullie zelf huisdieren? En wat voor? Laat een reactie achter bij de comments!

Liefs, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *