Sfeer vanuit mijn huis

Vandaag wil ik graag wat sfeer foto’s laten zien vanuit ons huisje. Ik houd ervan om te struinen bij winkel zoals bv Action om accessoires te scoren voor in huis. Tot grote ergernis van Mike kom ik vaak thuis met allemaal tierelantijntjes om neer te zetten in huis. Ik wissel zo nu en dan ook wat dingen om, zodat het allemaal er weer anders uit komt te zien. Ik zou nog wel heel graag iets anders willen voor in mijn vensterbank  maar ik weet nog niet zo goed wat ik precies wil. Laten we beginnen met de foto’s.

 

IMG_6316toen we een tv-meubel gingen uit zoeken ging ik eigenlijk voor een hoge dressoir kast. Dit omdat we voor de rest geen ruimte hebben in ons huis om papieren te bewaren. Op deze kast heb ik dus de tv staan. Die is niet echt sfeervol haha. En daarnaast de schaal met stolp en vaas en een houder voor scentchips op te branden.

IMG_6335
Aan de andere kant van de tv staan deze twee kaarsen standaards met twee roze kaarsen erop. Ik vind het zo leuk dat ze afgebogen hangen dat ik er twee waxine lichtjes in heb gedaan, omdat ze niet meer zelf kunnen branden. Daarvoor staat een vaasje de kleuren vond ik wel leuk bij elkaar passen.

IMG_6336In de vensterbank heb ik deze vaasjes staan. Wanneer het donker is doe ik hier waxine lichtjes in en geeft het een sfeervol effect. Ik houd echt van kaarsjes. Ik heb s’ winters dan ook heel vaak kaarsjes aan staan en lig ik zelf heerlijk onder een dekentje.

IMG_6338Boven onze bank hebben we een steigerhouten plank. Ik had hier eerst allemaal verschillende accessoires op staan, maar vond dat toch een beetje rommelig staan. Nu staan er foto’s op en kaarsjes bij twee baby foto’s van mij en Mike staan deze twee letters. De J staat voor Jamaila en de M voor Mike en ik vond het wel toepasselijk.

IMG_6353Wij hebben een lekker hoekbank waar we met ze tweeën uitgebreid op kunnen liggen. Om de bank een beetje aan te kleden heb ik lekker veel kussens erop. Geeft het net even wat meer kleur vind ik zelf. De kussens hebben dezelfde kleuren de andere accessoires wit,blauw en roze.

Dit waren bij sfeer foto’s vanuit ons huisje. Houden jullie ook zo van kaarsjes in de winter? Laat een reactie achter bij de comments

Liefs, Jamaila

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *