Plog dagje Münster

Afgelopen weekend zijn Mike en ik een weekendje naar naar het vakantie adres van mijn ouders geweest. Ze hadden een leuk huisje in Buurse (Overijssel) gehuurd. Omdat het zo dicht bij de Duitse grens ligt gingen we gezellig een dagje naar Münster wat ongeveer een uurtje rijden was vanaf het vakantie adres. Het leek me leuk om jullie mee te nemen met dit dagje door middel van een plogje. Kijk je mee?

image

Dit was het huisje waar we verbleven. Voor vandaag lieten we het even achter!

image

De mannen voorin de dames achterin. Tomtom ingesteld en we kunnen gaan!

image

We parkeerden de auto even buiten het centrum op een parkeerplaats en liepen vervolgens naar de stad. We kwamen dit winkelcentrum tegen. En ik houd van winkelcentrums dus hier gingen we even naar binnen. We begonnen met koffie en een wafel daar ben ik een foto van vergeten te maken.

image

Vriendlief maakte even een foto van mijn outfit voor vandaag. Ik droeg een zwarte broek van de h&m shirtje van s’oliver jasje van primark en schoenen ook van s’ oliver heerlijk confortabel voor een dagje winkelen en veel lopen!

image

Nadat we uitgewinkeld waren in het winkelcentrum gingen we buiten nog even verder winkelen. Me vader ging mee in de rolstoel omdat hij dat niet zelf kan lopen (hier ga ik nog wel eens eens een blogje over schrijven) en we duwde hem om de beurt de straat door. Hier was het mijn buurt. Evengoed wel handig hoor zo’n rolstoel want dan heb je altijd iemand voor je tassen elk nadeel heeft weer zo zijn voordelen 🙂

image

Tussen het winkelen door aten we in de winkelstraat een broodje bij een bakkertje. Het lijkt op deze foto net alsof we met ze drieen zijn maar mijn broodje staat er niet op. Ik had een broodje snitzel erg lekker!

image

imageimage

Ondertussen genoten we van de prachtige stad met mooie oude gebouwen en prachtige kerken en kathendralen!

image

image

Nadat we uitgewinkeld waren gingen we nog even een stukje door de stad lopen. Waaronder deze straat met allemaal dure winkels. Het was alleen al prachtig om door heen te lopen!

image

Daarna strande we op een terasje op een pleintje. We kregen ook de diner kaart aangeboden maar we hadden allemaal nog geen honger dus dronken hier alleen een drankje en gingen daarna nog even een stukje lopen door de stad.

image

Nadat we nog een stukje hadden gelopen en nog wat winkeltjes hadden bekeken. Kwamen we dit restaurant tegen waar ik deze heerlijk hamburger bestelde. Hij was echt goed te eten (uhm hallo weightwatchers haha) en nog eens niet duur ook! Perfect dus. Let niet op mijn sausje ik houd ervan om het door elkaar te mengen quilty pleasure haha.

image

Nadat we klaar waren met eten liepen we terug naar de auto. Reden we naar huis en eenmaal thuis namen we een lekker kopje thee met wat lekkers uit duitsland. We hadden bij een bakkertje lekkere dingetjes meegenomen. En ondertussen instaleer ik moeders haar telefoon die ze die dag ervoor nieuw had gekocht.

image

De gekochte spulletjes. Nieuwe sandaaltjes voor de vakantie, korte broek, lange broek, twee shirtjes voor Mike. En toilet atikelen heerlijk geshopt dus!

image

Daarna spelen Mike en ik nog een spelletje stratego en werk ik daarna nog een blog af. Rond een uur of half 1 vind ik het genoeg geweest en kruipen we lekker het bedje in. Dit was het dagje!

Nu ik dit plogje in elkaar zet zitten we weer terug in de auto naar huis. We hebben en heel gezellig weekend gehad. Om in het vakantie gevoel te blijven vertrekken we morgen nog voor een week naar macadonie niet verkeerd dacht ik zo!

Zijn jullie ook wel eens in Münster geweest of een andere leuke stad in duitsland? Laat een reactie achter bij de commets.

Liefs jamaila

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *