Onze nieuwe harige vriend

Ontmoet ons nieuwe harige vriend Zippa! Ja sinds 7 augustus hebben we een nieuw klein katje erbij! Het is een rood katertje alleen heeft Zippa in tegenstelling tot mikos wel wit in zijn vacht. Maar mensen wat ben ik weer blij met dit katje!

Mike wilde eigenlijk helemaal geen huisdieren, ik heb er dan ook weken om gezeurt om 1 kat het huis in te krijgen. Mikos hebben we al een half jaar en mike heeft altijd gezegd dat het er bij 1 bleef. Tot ongeveer een maand geleden mike ze beste vriend er mee kwam dat er nog een katje uit hun nestje over was. Opeens vroeg mike aan mij of ik nog een katje erbij wilde waar ik natuurlijk volmondig JA op antwoorden! En zo gezegt zo gedaan gingen we een aantal keer op kraam viste en namen we onze kleine zippa 7 augustus eindelijk mee naar huis.

image

De ontmoeting tussen mikos en zippa ging eigenlijk heel goed. Mikos is een hele nieuwschierige en sociale kat dus hij ging gelijk kijken en aan zijn neusje ruiken. Zippa was nog wat terug houdend en blaasde nog wel wat naar Mikos. Mikos liet op het begin wel een beetje merken dat hij de baas was over het huis zo beet hij zippa in zijn nekje. Hier was ik wel beetje van geschrokken maar na wat speurwerk op diverse katten sites kwam ik erachter dat dit normaal was. Ik las daar ook een verhaal dat het niet helemaal goed was gegaan dus op het begin heb ik ze wel apart gezet als wij weg gingen. Maar nu gaat het super goed mikos likt hem heel vaak en als zippa miawt dan sprint mikos er naar toe.

image

En waar we de naam vandaag hebben? Mike heeft dit natuurlijk weer bedacht met zijn grappen haha. Mikos is vernoemt naar mike dit is namelijk zijn bijnaam bij zijn vrienden. Zo is zippa vernoemt naar de bijnaam van zijn beste vriend waar we zippa van hebben. Zo doende!

Hoe veel dieren hebben jullie? En hoe hebben jullie ze genoemt? Laat een reactie achter bij de comments

liefs jamaila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *