Mijn vakantie dromen op een rijtje.

Helaas ben ik vroeger niet naar verre landen op vakantie geweest met mijn ouders. Dit had verschillende privé redenen waarom mijn ouders er vaak voor kozen om een huisje op CenterParcs te boeken. Ik heb hier overigs altijd erg van genoten, hoor! Maar hierdoor heb ik niet veel landen buiten Europa gezien.

Het leek me daarom leuk om voor jullie een lijstje te maken naar welke landen ik nog heel graag zou willen al win ik ooit die jackpot 😉 Dromen mag altijd toch? hier komen de landen op een rijtje!

  • Suriname: Mijn vriend is half Surinaams. Het lijkt me daarom ontzettend gaaf om daar naar familie van hem te gaan en te kijken hoe zijn moeder daar vroeger gewoond heeft ect. Deze reis gaan wij zeker weten een keer maken!
  • Florida: Leonie komt altijd met die fantastische foto’s en verhalen terug dat ik dit zeker een keer met eigen ogen wil bekijken. Het lijkt me geweldig om de Amerikaanse wereld te bekijken en heerlijk te shoppen en natuurlijk de prachtige natuur te bekijken!
  • Cuba: Dit lijkt mij ontzettend mooie reis om een keer samen met mijn vriend te maken. Wie weet maken we deze reis nog eens samen.
  • Kroatië: Wij zijn samen al eens in Kroatië geweest. Dit was trouwens onze eerste vakantie samen. We zijn toen met het vliegtuig heen gegaan, omdat we toen nog geen auto hadden. Nu zou ik heel graag deze reis nog een keer willen maken alleen dan met de auto.
  • Londen: Hier ben ik overigs ook al eens geweest met mijn moeder. Maar ik zou deze steden trip nog wel eens heel graag willen maken. Lekker winkelen, eten. Wat ik een paar jaar geleden niet had gedaan was de Jack de ripper tour. Deze tour zou ik als ik weer heen zou gaan toch wel heel graag willen lopen.
  • Jamaica: Hier is een vriendin van mij eens heen geweest. Echt fantastische foto’s en ben heel erg benieuwd naar de cultuur daar. Wie weet ooit nog eens haha 😉
  • New York: Hell yeahh shoppen for life!!!!
  • nieuw zeeland: Lijkt me echt ontzettend gaaf om de natuur daar te bekijken!
  • Canada: Dit land lijkt me ook ontzettend mooi om de natuur te ontdekken. Hier zou ik dan echt een rondreis willen maken met een camper dan kunnen we van plek naar plek. Dat lijkt me zo ontzettend gaaf!

Dit waren mijn vakantie bestemmingen tot nu toe. Waarschijnlijk zal ik niet elk land bezoeken, maar het lijkt me wel ontzettend gaaf. En dromen mag altijd toch :).

wat zouden jullie nog heen willen op vakantie? Laat een reactie achter bij de comments.

liefs,
Jamaila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *