Mijn vakantie

Lieve lezers, nog twee weken en dan is het zover! Ik ga lekker op vakantie met mijn vriend Sander en hondje Joey. We gaan twee weken naar Spanje met de auto. Murcia om precies te zijn. Ik kan echt niet wachten en heb alle mooie plekjes om heen te gaan al opgezocht! Ik zal nu met jullie mijn vakantie ideetjes doornemen.

Allereerst gaan we een tussenstop maken in Montpellier. In totaal is het ongeveer 20 uur rijden naar de eindbestemming, dus gaan we op de helft van onze rit even overnachten. De volgende dag bezoeken we nog een mooi plekje en daarna gaan we de tweede helft van de tocht maken.

Château+d'eau+du+Peyrou,+Montpellier

Montpellier

 

’s Avonds komen we dan aan in Murcia en genieten we hopelijk met een lekker wijntje in ons tuintje! We hebben namelijk voor 9 dagen een appartement gehuurd. Super fijn! Ons eigen tuintje en 10 meter verder ligt een zwembad. Verder is er op het park nog een golfbaan, een supermarkt en een paar restaurantjes. Het ligt een kwartiertje van het strand en het ligt tussen twee gebergten.

puerto-de-mazarron-strand-c

Strand Mazarron

murcia_02

Bergen Murcia

Verder willen we heel graag in Torrevieja naar één van de zoutmeren. Dit lijkt me echt heel mooi. Het klinkt misschien onwerkelijk, maar door de verschillende algen en bacteriën in het water, is het water roze. Ook schijnen er vanwege de warmte van het meer flamingo’s te zijn. Dit vind ik zeker de moeite waard om met mijn eigen ogen te zien.

 

IMG_33581

Zoutmeer Alicante

Ook gaan we een dagje naar Malaga en Granada. Dit is wel drie uur rijden, maar het lijkt me zo ontzettend mooi! Málaga wil ik graag heen vanwege het prachtige witte dorpje en vanwege de kleurrijke huizen. Granada eigenlijk vooral om het Alhambra. Dit is een groot paleizencomplex uit de tijd van de moren. Ik heb veel foto’s gezien en erover gehoord en het lijkt me echt práchtig.

malaga

Malaga

granada-pagina

Granada

Valencia zou ik ook heel graag nog willen zien, maar dat is even afhankelijk van hoe alles loopt! Ik vind het in ieder geval wel een hele mooie stad met mooie bezienswaardigheden.

_introfoto+Valencia

Valencia

De rest van de vakantie willen we lekker rustig aan doen. Veel naar het strand en lekker wandelen op het park. Lekker tapas eten en thuis barbequen. Misschien nog een keertje naar een shoppingmall in de buurt. s ‘Ochtends verse broodjes eten in de tuin en s ‘avonds in de tuin afsluiten met een lekker drankje, gewoon even goed ontspannen!

Op de terugweg heb ik nog één wens en dat is park guell bezoeken. Dit lijkt me zo cool om te zien! Verder hebben we geen idee hoe de terugweg zal verlopen. We zien het wel. We hebben kampeerspullen mee en we hebben nog vier dagen over. Ben erg benieuwd waar we uiteindelijk terechtkomen!

park-guell-view-barcelona

Park Guell

Zo, dit waren de ideetjes! Ik ben erg benieuwd wat we uiteindelijk wel of niet hebben gedaan en wat er we nog meer gaan doen en tegenkomen. Dat zal ik jullie allemaal laten zien als ik terug ben. Voor nu kan ik niet wachten om te gaan met mijn twee lieverds!

Gaan jullie nog op vakantie deze zomer? En zo ja, waarheen? Plannen jullie de vakantie of zien jullie het daar allemaal wel? Laat een reactie achter bij de comments!

Liefs, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *