Huis veranderen

Lieve lezers, vandaag wil ik met jullie wat van mijn wooninspiratie delen. In een van mijn vorige blogjes heb ik al wat verteld over de veranderingen die ik wil maken, maar vandaag ga ik het wat uitgebreider vertellen. Volgende week zal ik met Jamaila en mijn vriend beginnen met mijn huis te veranderen en ik kan nu al niet wachten, zoveel zin in!
Als eerst zullen wij mij trap gaan verven. Ik stoor me er al een jaar aan dat mijn trap minder wit is dan de rest van mijn muren. Verder vind ik ook dat mijn woonkamer iets te licht is. Daarom heb ik besloten om mijn trap grijs te gaan verven. Dat vind ik een mooie neutrale kleur waardoor het bij veel dingen past. Ook wil ik boven mijn trapleuning op de muur een fotowand maken. Het liefst met de kleuren goud, zilver en brons door elkaar.

Verder gaan Jamaila en ik mijn keuken onder handen nemen. Er komen plankje tussen mijn kastjes en daar wil ik dan al mijn voorraadproducten neerzetten in glazen potten. Ook gaan we dan even al mijn kastjes uitzoeken. Dit zal denken ik veel ruimte opleveren.

Boven mijn bank wil ik een plank ophangen voor wat accessoires. Jamaila heeft dit ook en ik vind dat zo’n schattig gezicht! Ook wil ik mijn kussens vervangen. Ik wil een beetje in dezelfde sfeer blijven als de fotolijsten dus ook dit zal een variatie worden van goud, zilver en brons. Ook wil ik nog wat mooie vazen met grote planten aanschaffen.

Maar als laatst zal de grootste verandering mijn kast worden! Ik ga er een vloer leggen, de muren verven en planken en stangen ophangen. Lijkt me zo fijn om wat overzicht te hebben en ruimte over te houden! Ik ben van plan om in de hele ruimte planken te doen en aan één kant twee stangen voor al mijn jurkjes, bloesjes enzovoort.

Ik kan echt niet wachten om te beginnen! Zo gauw het klaar is zal ik mijn voor en na foto’s posten!
Houden jullie er ook zo van om dingetjes in huis te veranderen? Laat een reactie achter bij de comments!

Liefs, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *