10 leukste dingen aan mijn beste vriendin#2

Na het artikel van Leonie (klik) is de beurt aan mij om de 10 leukste dingen op papier te zetten aan onze vriendschap en Leonie zelf.

  1. Ze kan zo ontzettend enthousiast zijn over dingen. Bijvoorbeeld als we foto’s hebben gemaakt en die zijn goed gelukt. Ik kan echt genieten van haar enthousiasme.
  2. Ze is altijd eerlijk tegen mij. Ook als eens weer door draaf met mijn ideeën. Dit kan ik ontzettend van haar waarderen.
  3. We kunnen allebei niet plannen qua tijd. Het gebeurt dan ook vaak dat we te laat komen. Het grappige is dat we hier allebei chagrijnig om kunnen worden, maar hier daarna ook weer hard om kunnen lachen.
  4. Ik vraag Leonie altijd om advies qua kleding en make-up. Ze geeft dan ook altijd haar eerlijke mening. En nog fijner is als zij mij opmaakt in plaats van ik mezelf.
  5. Ze is naast mijn beste vriendinnetje ook nog eens mijn persoonlijke fotograaf, want elk moment in mijn leven kan vastgelegd worden door haar!
  6. Ik kan alles bij Leonie kwijt en dat voelt zo ontzettend goed.
  7. Ze kan ontzettend goed opschieten met Mike (mijn vriend) en dat vind ik geweldig!
  8. Ze kan zo lekker bokkig doen als weer iets niet loopt zoals we het hadden geplant. Is natuurlijk niet altijd leuk, maar ik kan er wel om lachen. Ik zie het maar zo; ze is lekker haar zelf en dat is waar ik van houd.
  9. We kunnen over alles onze ideeën uitwisselen ondanks dat we zo ontzettend verschillend van elkaar zijn.
  10. Als we elkaar twee dagen niet hebben gesproken, krijg ik standaard: Ik mis je. Hoe lief is dat!

Ik heb er natuurlijk nog veel meer, maar deze heb ik eruit gepikt. Ik ben ontzettend blij met onze vriendschap. Ik bedoel ik begin niet voor niets een blog samen met mijn vriendinnetje  🙂

liefs,
Jamaila

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *