Is het al bijna kerstmis tag

Laatst zag ik deze tag voorbij komen bij Tamara van Themommydairies zij heeft deze tag zelf ontworpen. Ik vond hem zo leuk dat ik hem heb overgenomen en hem zelf heb ingevuld. Gewoon omdat ik zo van kerst hou en ik vind dat het kan! Vind je hem zelf ook leuk om in te vullen? Meld er dan wel even bij wie hem verzonnen heeft 🙂 hier komen de vragen:

Hoeveel dagen tot kerst?
Op het moment van invullen nog precies 75 dagen tot kerst

Op een schaal van 1 tot 10, hoe erg kijk je uit naar kerst?
Nou ik houd wel heel erg veel van kerst hoor. Maar een 10 is een beetje overdreven ik denk een 7,5 ik hou gewoon zo van de gezelligheid, ik hoop ook echt dat het gaat sneeuwen met kerst.

Wanneer zet jij de kerstboom?
Ik wacht eerst sinterklaas af! Vorig jaar stond hij 6 november al ik moet even kijken hoe het uit komt met werken enz maar vlak na sinterklaas zal het wel worden.

Hoe ziet jou ideale kerstboom eruit?
Een mooie volle boom met mooie kleuren erin. De ballen moeten wel op elkaar afgestemd te zijn, en ik houd niet van slingers in mijn boom.

Wat is jou favoriete kerstliedje?
Ik hou echt van het liedje van wham – last Christmas ik wordt daar gewoon ontzettend vrolijk van en het kerst gevoel komt dat echt omhoog als ik dat liedje hoor.

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?
Mensen die alleen zijn met kerst dat vind ik gewoon ontzettend sneu en echt niet kunnen. Kerst hoor je met familie te vieren en dan hoor je niet alleen te zitten!

Naar welk kerstgerecht kijk je het meest uit?
We hebben niet een standaard gerecht met kerst maar ik kijk wel uit naar het uitgebreid koken en het lekker lang tafelen met elkaar.

Wat voor outfit draag je meestal met kerst?
Ik probeer elk kaar wel iets leuks te kopen voor kerst. Meestal draag ik een leuk jurkje met een colbertje er overheen.

Hoe ziet jou kerst over 25 jaar eruit?
Ik hoop dat ik dan samen met mijn Mike onze kinderen, ouders broers en schoonzussen aan tafel mag zitten!

En tot slot wat geeft jou het ultieme kerstgevoel? Heb je een traditie?
Het samen zijn met familie, lekker niks doen alles rustig aan doen en lekker lang in de keuken staan. Bij mijn ouders doen we elk jaar lootjes trekken die onder de boom komen te liggen.

Houden jullie ook zo van kerst? Of zijn jullie er nog helemaal niet mee bezig?
Liefs, Jamaila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *