first things tag

Ik zat van de week een beetje blog inspiratie op te doen. Het leek me leuk om eens een tag in te vullen. Zodoende tikte ik wat in op google en kwam er een hele rits tags tevoorschijn. Deze tag sprak me wel aan, dus daarom vulde ik hem voor jullie in. Veel lees plezier!

Eerste ding wat je doet als je ’s ochtends wakker wordt?
Dat ligt eraan hoe ik wakker word. Word ik wakker uit mezelf? dan is het eerste wat ik doe naar de wc gaan. Wanneer ik wakker wordt door mijn wekker is het eerste wat ik doe op snooze drukken. Het is echt verschrikkelijk, maar ik snooze wel drie kwartier soms voordat ik mijn bed uit ga. Ik zet dan ook altijd ruim een uur voordat ik uit bed moet gaan mijn wekker.
Eerste ding wat je doet als je naar de sportschool gaat?
Uhm sportschool wat is dat? Grapje natuurlijk! Ik ben helaas niet heel vaak in de sportschool te vinden. Van mijzelf mag ik best meer gaan. Maar eerlijk is eerlijk is kan gewoon geen motivatie vinden om heen te gaan. Wanneer ik dan wel eens ga begin ik op de loopband met warmlopen.

Eerste ding wat je doet als je thuis komt van je werk?
Meestal is dat een bezoek brengen aan het kleinste kamertje van het huis. De wc dus. Daarna neem ik altijd een heerlijk douche om vervolgens op de bank te ploffen. Als ik dagdienst heb lees ik eerst na het douchen blogs en kijk ik YouTube filmpjes dat is voor mij echt even mijn relaxmodus aan. daarna begin ik meestal met eten koken. Wanneer ik avond dienst heb douche ik en kijk ik daarna nog even tv. Ik kan meestal niet gelijk slapen. Wanneer ik nachtdienst heb kruip ik lekker mijn bedje in op vervolgens meteen in slaap te vallen.

Eerste auto?
Dat is mijn huidige auto. Een Volkswagen Fox. Heerlijke auto. Toen ik begon met fulltime werken ben ik eerst gaan sparen voor een auto,  toen ik voldoende geld gespaard had kwam deze auto op mijn pad waar ik nog steeds heel blij mee ben. (zie foto hierboven)

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was?
Toen ik heel klein was wilde ik heel graag moeder worden. Wat nog steeds een enorm grote wens van mij is. Misschien wijd ik hier nog wel een artikel aan waarom ik graag jong moeder zou willen worden. Toen ik echt na ging denken wat ik nou precies wilde worden was dat geloof ik kraamverzorgster. Waar ik trouwens wel een diploma voor heb. Ik werk alleen momenteel met een andere doelgroep.

Eerste keus qua drinken?
Ligt eraan wat voor drank het is. Wanneer er alcohol in zit is het meestal voor mij een rood wijntje, alhoewel ik in de zomer ook ontzettend kan genieten van een Liefmans biertje. Wanneer ik geen alcohol drink, drink ik meestal een sapje.

Eerste keus dessert?
Wanneer ik uiteten ga en er créme brulee op de kaart staat is dat mijn eerste keus. Thuis ben ik niet zo van de desserts.

Eerste liedje dat in je op komt?
One Dance van Drake. Gewoon omdat ik dat momenteel een heerlijk nummer vind.

Eerste baantje?
Dat was toen ik 15 was een krantenwijk. Ik heb dit geloof ik een half jaar gedaan daarna werd ik aangenomen bij de super de boer in het dorp waar ik ging werken achter de kassa.

Eerste keer in het vliegtuig?
Dat was toen ik 16 was. Ik had nog nooit eerder gevlogen en daarom mocht ik mee met mijn beste vriendin en haar ouders op vakantie naar Egypte. Hier ben ik tot op heden nog heel dankbaar voor en dat is dan ook een van mijn mooiste vakanties die ik heb mogen mee maken.

Wat vinden jullie van de tag en de antwoorden? Laat een reactie achter bij de comments.

Liefs, Jamaila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *