first things tag #2

 Een tijdje terug heeft Jamaila deze tag ingevuld. Vandaag leek het mij leuk om dit ook te doen!

Eerste ding wat je doet als je ’s ochtends wakker wordt? 

Eerst baal ik een aantal minuten van het feit dat ik moet opstaan. Daarna ga ik naar de wc en even douchen om goed wakker te worden. Ik heb eigenlijk altijd wel een ochtendhumeur dus echt spraakzaam ben ik niet. Ook kan ik niet eten de eerste twee uur. Echt meer doe ik dan dus ook niet!

Eerste ding wat je doet als je naar de sportschool gaat?

Om eerlijk te zijn ga ik nooit naar de sportschool. Ik sport meestal zelf. Hardlopen, wandelen en zwemmen. Het eerste wat ik doe als ik ga hardlopen is mijn timer zetten. Om te kijken hoe snel ik het rondje loop en of er verbetering is! Verder zet ik mijn muziek op omdat mij dat erg motiveert.

Eerste ding wat je doet als je thuis komt van je werk? 
Dat is mijn hondje Joey uitlaten! Even lekker wandelen en daarna meestal even eten koken. Als ik daar dan mee klaar ben ga ik lekker eten en een serie of film kijken. Even bijkomen van het werken! Niks is lekkerder dan dat als je het mij vraagt!

Eerste auto? 
Dat is mijn huidige auto. Een Hyundai i10. Super fijne auto! Ik heb hem gekregen van mijn opa en ik heb hem nu ongeveer een jaar. Het is zo fijn dat ik er overal mee naar toe kan en dat ik met de auto naar mijn werk kan. Ook nu ik wat verder weg woon ben ik alsnog binnen 20 minuutjes bij mijn ouders. Perfect!

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was? 
Toen ik klein was wilde ik een orkatrainster worden. Ik keek de film free Willy en ik was verkocht! Eigenlijk wilde ik elke maand wel wat anders worden. Daarna kwam kledingontwerpster, kapster, stylist, architect, fotograaf en zo kan ik nog wel even doorgaan haha.

Eerste keus qua drinken? 

Ligt eraan wat voor drank het is! Wanneer er alcohol in zit kies ik voor een rosé of droge witte wijn. Maar ook van een cocktail op een terrasje kan ik erg genieten! Verder drink ik op het moment eigenlijk alleen maar spa rood.

Eerste keus dessert? 
ik houd helemaal niet van toetjes! Dus ik dit geval pas ik.

Eerste liedje dat in je op komt? 

Cold water. Hoorde hem toevallig net!

Eerste baantje? 
Dat was mijn krantenwijk toen ik 13 was. Dit heb ik gedaan tot mijn 15e en toen ben ik begonnen met schoonmaken in het pension van een familielid. Vlak daarna ben ik ook gaan werken in de Albert Heijn.

Eerste keer in het vliegtuig? 
Dat was toen ik 2 jaar was. Kan me er dan ook niks meer van herinneren haha. Het was naar Ibiza. Daar woonde mijn oom op dat moment en daar gingen wij op vakantie.

Wat vinden jullie van de tag en de antwoorden? Laat een reactie achter bij de comments.

Liefs, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *