Een tijdje geleden

. Totdat ik december een mail kreeg van mijn webhosting of ik mijn domein wilde verlengen in heb er een tijdje over na gedacht en besproken met Leonie en ik kwam toch wel tot de conclusie dat ik het niet op wilde geven. Ik heb immers best veel energie in de website gestoken en vond het ook erg leuk om te doen. Dus verlengde ik mijn pakket en wachtte ik het december drukte even af ik maakte met mezelf de afspraak om in het nieuwe jaar weer te beginnen. Hier ben ik dan 🙂

Het enige wat ik wel anders wil gaan doen ik uploaden wanneer ik er zin in heb dus geen vaste dagen meer. Ik heb daar ook lang over na gedacht en omdat het een hobby is wil ik niet het moet gevoel wil hebben. Gewoon wanneer ik er zin in heb pak ik mijn laptop erbij om te bloggen. Dus vanaf vandaag blog ik wanneer ik zin in heb, en niet wanneer ik moet.

Hoe het verder met mij gaat? Goed mijn oud en nieuw was gezellig (al lijkt dat alweer een hele tijd terug) en de eerste twee weken van januari heb ik vakantie (nu dus nog steeds). Lekker elke dag opstaan zonder wekker en een beetje aan keutelen in huis, omdat mijn vriend geen vakantie heeft zijn we niet weg gegaan. Maar twee weken bijkomen en doen waar je zin in heb is al heel erg lekker! Wat mijn goede voornemens zijn voor 2017? In ieder geval weer meer bloggen en de rest ga ik nog uittypen voor een andere blog. Voor nu laat ik het even hier bij.

Tot snel weer!

Liefs Jamaila

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *