reis verslag Florida #1

Lieve lezers, hier is hij dan! Mijn allereerste blogje 😊 Sinds een weekje ben ik terug uit mijn favoriete vakantiebestemming Florida, vandaag heb ik voor jullie het eerste deel mijn vakantie verslag.

Het is de derde keer dat ik er nu ben geweest. Het wordt steeds moeilijker om weer terug naar Nederland te gaan om eerlijk te zijn, Vooral sinds mijn tante en oom definitief daar zijn gaan wonen én mijn moeder en stiefvader een eigen huis hebben gekocht in dezelfde community! Het is zo onderhand als mijn tweede thuis gaan voelen.Er valt zoveel over te vertellen! Vandaar dat ik het verslag in delen doe. Allereerst zal ik vertellen wat de leukste dingen zijn die ik heb beleefd in Florida!

Lastig hihi, want eigenlijk is alles er leuk! Alleen al naar de supermarkt gaan is een hele ervaring.. De mega make-up afdelingen, alle verschillende soorten chips, m&m’s enzovoort. Qua shoppen moet je echt in Amerika zijn! 10 minuten van ons huis vandaan zit een mega outletmall met merken zoals; Adidas, Micheal Kors, Coach, Ralph Lauren, Tommy Hilfimage1iger en ga zo maar door!

Verder zijn we naar een ijshockey wedstrijd in Tampa geweest. Echt ontzettend leuk was dat! De typische Amerikaanse ervaring met de Kiss-cam, entertainment, de loterij en alles erop en eraan. Ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden, maar het was geweldig. Lekker ruig, knappe mannen kom maar op!😜 De wedstrijd duurde 3 uur in totaal, maar doordat het zo’n spectakel was viel dat helemaal niet op. Het bleek namelijk ook nog eens een ontzettend belangrijke wedstrijd te zijn dus het was dubbel feest.
Het alimage4lerleukst was denk ik toch de natuur. Alle mooie dieren in het wild, zoals dolfijnen, alligators, vogels, haaien, slangen.. Zo mooi om die overal te zien! De prachtige witte stranden met het helder blauwe water.. Siësta key schijnt het mooiste strand van Amerika te zijn en dat kan ik absoluut geloven! Het zand was zo zacht als poeder en de zee zo helder! Nog niet over de zonsondergang gesproken met op de achtergond het geluid van honderden trommelaars die daar samen komen elke zondag om samen muziek te maken! We zijn nog naar een aantal natuurparken geweest, maar het absolute hoogtepunt was toch wel de Everglades. Dat was zo leuk! Het was 3 uur rijden, maar het was het zeker waard. We hebben drie verschillende tours gedaan. Door het image5grasgebied, door de mangroves en door het bos. Een absolute aanrader!

Dit waren mijn hoogtepunten. In mijn volgende verslagen zal ik meer vertellen over het leven zelf in Florida, alle hotspot(want dit was natuurlijk lang niet alles),alle voor- en nadelen van Florida en wat ik allemaal nog wil doen de komende jaren daar!

veel liefs,

Leonie

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *