10 keer waarom ik van de zomer houd

We hebben nog niet echt een hele mooie zomer gehad, maar de dagen die we hebben gehad waren wel super mooi! Vandaag zet ik voor jullie 10 dingen op een rijtje waarom ik zo van de zomer houd!

* Jurkjes, korte broeken en shirtjes heerlijk om je niet meer te hoeven verstoppen in je winter kleding. En gewoon zonder er bij na te denken om een jas aan te trekken de deur uit te gaan.

* Lekker op een mooie dag naar het strand gaan, handdoek uitgooien en genieten van de zon!

* Ijsjes heerlijk om een goed gevult bakje ijs te halen! Wij hebben hier vlak in de buurt een heerlijke ijssalon. Onddanks me weight watchers haal ik daar af en toe toch een ijsje!

* Ik kan ook ontzettend genieten van heerlijk fruit en dan met name de meloen soorten! Heerlijk verkoelend en nog eens gezond ook!

* Vakantie en nee dan geen weekje maar drie hele volle weken om van de vrijheid te genieten! Oh dat is echt ultiem genieten gewoon!

* Op vakantie gaan. Want onddanks dat we wel mooi weer hebben soms blijft het nederland en weet je het nooit. Ik zet daarom meestal in de zomer nog wel eens mijn bende op een andere bodem dan nederland.

* BBQ’en dit doe je ook alleen in de zomer, onddanks dat ik ontzettend van de gourmet en fondue’s houd. Vind ik het toch wel gezellig om met vrienden en familie heerlijk in de achtertuin/balkon een BBQ te houden!

* Wanneer de zon schijnt vind ik het zoveel lekker om de fiets te pakken of een heerlijk stuk te lopen. Lekker genieten van de zon en ondertussen je gedachten laten gaan.

* Ik voel me altijd zoveel vrolijker als ze zon schijnt ( dit is overigs ook bewezen!) en wanneer je je vrolijker voelt zit je ook lekkerder in je vel.

* terrasjes pakken en dan niet meer te hoeven zoeken naar een plekje onder de heater maar gewoon de zonnebril op een heerlijk genieten van een wijntje op het terras!

Dit waren mijn dingen waarom ik zo van de zomer houd. Herkennen jullie hier puntjes van of hebben jullie andere dingen waar je blij van wordt? Laat een reactie achter bij de comments.

Liefs jamaila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *