Over tien jaar…

Het is 7 uur s’morgens ik draai me nog lekker om en ruik de geur van mijn lieve man. Ik knuffel hem en bedenk me hoe gelukkig ik samen met hem ben. Een half uurtje later wordt ik wakker gemaakt door de stem van onze kinderen ze willen graag nog even bij mama en papa in het grote mensen bed liggen.

Wanneer we samen als gezin nog uitgebreid geknuffeld hebben loop in naar bende om een ontbijtje voor mijn gezin in elkaar te zetten. We hebben een heerlijk huis met een mooie lichte woonkamer en twee openslaande deuren naar buiten zomers genieten we met ze alle in onze heerlijke achtertuin waar de kids heerlijk aan het spelen zijn en wij uren lang praten over van alles en nog wat.

Als ik ondertussen de croissantjes uit de oven haal zie ik mijn trouwring glinsteren in de zon. Mijn gedachten neemt me mee naar de dag dat ik mijn liefde mijn eeuwige trouw beloofde. Het was een prachtige dag in het voorjaar we hadden mooi weer en samen met onze familie en vrienden hebben we er een super mooie dag van gemaakt. Onze kinderen waren op zijn mooist gekleed en kwamen de ringen brengen. Mijn lieve man stond daar zo mooi in zijn mooie strakke pak mooi te wezen voor al die mensen. Als ik aan het moment terug denk kan ik weer een traantje weg pinken ik kan met recht zeggen dat het de mooiste dag van ons leven was. Ik wordt uit mijn gedachten getrokken wanneer de kinderen de trap af rennen om als eerst een croissantje te winnen. Mijn man achtervolgt ze in zijn ochtendjas vandaag is echt de ideale zondag samen met mijn gezin! Samen maken we de ontbijt tafel mooi op en genieten we van een uitgebreid ontbijt samen. Nadat we hebben ontbeten kleed ik de kinderen aan en daarna mezelf. Ik maak me mooi op want vanmiddag moeten we naar de verjaardag van Leonie haar jongste die 1 jaar is geworden vandaag.

We laden de auto in met kids hond en onszelf en gaan eerst een stuk lopen in het bos. Mike en ik lopen hand in hand en onze kinderen lopen voor ons pret te maken met onze hond ze gooien takken en onze franse bulldog komt hem netjes weer terug brengen, heerlijk z’n zondag met ons gezinnetje! Nadat we een heel groot stuk in het bos hebben gelopen stappen we de auto weer in. Onderweg naar Leonie spelen we spelletjes in de auto (ik zie ik zie wat jij niet ziet) en hebben we lol! Aangekomen bij Leonie gaan de kinderen meteen samen spelen. Zo leuk dat ze zo goed met elkaar op kunnen schieten. Leonie haar jongste ziet er prachtig uit wat heeft ze het weer goed voor elkaar, overal staan lekkere dingen op tafel en we krijgen een heerlijk stuk taart. Lee en ik kletsen samen dat we het nooit hadden verwacht dat dit onze toekomst zou worden, maar wat kunnen we hier van genieten zeg! De viste wordt steeds minder maar wij blijven nog een hapje eten. We halen chinees en zitten met al onze kroost heerlijk aan tafel te genieten. Nadat we klaar zijn met eten hebben Mike en ik nog een verassing voor onze lieve vrienden. Samen met mijn oudste kind haal ik een klein cadeautje uit mijn tas. Deze geven we samen aan Leonie en haar man. Ze maakt het open en maakt een gilletje van geluk. We zijn in blijde verwachting van ons derde kindje!! S’avonds lig ik in bed en wrijf over mijn buik denk terug aan de leuke dag en kom tot de conclusie dat ondanks alles we niet hadden kunnen denken dat dit de gelukkigste jaren van ons leven was!

Dit was natuurlijk uit mijn mooie grootte duim verzonnen maar wie weet wat ons over 10 jaar staat te wachten!Wie fantaseert er nog wel eens meer over zijn toekomst en is dit ook werkelijk uitgekomen? Laat een reactie achter bij de comments.

Liefs Jamaila

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *