20 vragen over mijzelf.

Lieve lezers, Hier een wat persoonlijker blogje van mij!

Ik wil jullie graag laten weten wie nou echt Leonie is en wat mij nou typeert. Ik ga 20 vragen beantwoorden, ben benieuwd!

1. Waar wil ik later wonen? En waarom?

Ik zou later graag in Rotterdam willen wonen, omdat het mijn lievelingsstad in Nederland is. Tenzij ik de kans zou hebben om naar het buitenland te verhuizen. Dan zou ik het liefst in Florida willen wonen vanwege het klimaat, de natuur en de omgeving en sfeer!

2. Hoe gedroeg ik mij in de puberteit?

In de puberteit was ik wel een dondersteen. Ik kwam altijd te laat en wilde wel graag alles doen wat verboden was en veel experimenteren met drank, drugs etc. Veel spijbelen, je kent het wel alle puberale kwaaltjes!

Maar gelukkig heb ik daar nu geen last meer van.

3. Noem 5 positieve eigenschappen van jezelf.

Betrouwbaar, zorgzaam, wilskracht, nauwkeurig en zelfstandig.

4. Maak ik gemakkelijk contact met mensen die ik niet ken?

Absoluut niet. Ik ben erg verlegen en vind het moeilijk om om te gaan met mensen die ik niet ken. Ik kijk altijd de kat uit de boom en heb wel een tijdje nodig om mij op mijn gemak te voelen en mezelf open te stellen. Maar als ik eenmaal me op mijn gemak voel kom je niet meer van me af, hihi.

5. Wat zijn mijn hobbies?

Mijn hobbies zijn foto’s maken, mezelf en vriendinnen opmaken, lekker op stap met vriendinnen, shoppen, sieraden maken, series kijken met mijn vriend en lekker wandelen met mijn lieve hondje!

6. Van wat soort vakanties hou ik?

Ik hou heel erg van het ontdekken van culturen in het land waar ik heenga, maar ik hecht de meeste waarde aan het op pad gaan in de natuur en de mooiste plekjes en dieren te spotten!

7. Welke middelbare schoolvakken vond ik leuk?

De vakken die ik het leukst vond waren filosofie, levensbeschouwelijke vorming en maatschappijleer. Ik vond dit interessante vakken en stak hier ook veel tijd in.
8. Hebben mijn vrienden dezelfde intresses als ik?

Met standaard meiden dingen wel! Verder besteed ik wel veel tijd aan mijn creatieve ingevingen en ben ik continu aan het filosoferen. Dat hebben mijn vriendinnen niet echt.

9. Ben ik meer een idealist of een realist?

Ik ben een idealist. Soms zo gefocust op mijn idealen dat ik de realiteit uit het oog verlies.

10. Kan ik goed tegen mijn verlies?

Ik kan echt niet tegen mijn verlies. Niemand in mijn familie kan eigenlijk tegen zijn verlies, dus dat is altijd erg gezellig, haha!

11. Hoe zie ik mezelf in 20 jaar?

Over 20 jaar zie ik mezelf als een succesvol fotograaf en filosoof, het liefst reizend over de wereld opzoek naar nieuwe uitdagingen. Kijken hoe mensen leven vanuit verschillende geloven en culturen. Dat lijkt me geweldig!

12. Noem 2 negatieve persoonlijke eigenschappen.

Ongeduldig en ik kan me slecht concenteren.

13. Trek ik mij van andere mensen wat aan?

Best wel, alhoewel ik het wel steeds minder doe. Ik probeer me te beseffen dat ik moet doen waar ik gelukkig van word, want mensen denk toch altijd wel iets.

14. Ga ik vaak uit?

Ik ging altijd elk weekend uit, maar sinds een paar jaar hecht ik daar niet zoveel waarde meer aan. Ik ga zo af en toe naar festivals en hiphop feestjes, maar verder zit ik liever met vrienden en vriendinnen thuis een drankje te doen.

15. Wil ik in een dorp of in een stad wonen?

Ik zou het liefst in een stad willen wonen. Ik hou van het gevoel van anonimiteit en het rond kunnen lopen zonder bekenden tegen te komen en ik vind het erg fijn om dicht bij winkels etc te wonen!

16. Vind ik mezelf sociaal?

Hmmm.. Soms wel, soms niet! Ik hou er erg van om alleen te zijn en geen mensen om me heen te hebben. Als ik met mensen ben ben ik heel sociaal, maar ik kan dan niet wachten om weer lekker thuis alleen te zijn.

17. Ben ik een denker of een doener?

Ik ben een denker. Een dromer. Net zolang tot ik alles helemaal heb uitgedacht en eindelijk klaar ben om het te doen.

18. Wat kijk ik op tv?

Ik kijk veel series. Echte meiden series zoals pretty little liars en gossip girl, maar ook series zoals dexter en the following. Verder kijk ik veel voetbal en ijshockey. Zo af en toe een leuke comedy film of thriller!

19. Wat voor boeken lees ik?

Ik hou van thrillers, maar op het moment lees ik veel boeken die mij aan het denken zetten over de wereld of specifieke kwesties en ik lees spirituele boeken.

20. Wat voor muziek luister ik?

Ik hou bijna van alle muziek soorten behalve hardcore, hardstyle en hardrock. Ik kan de hele dag luisteren naar klassieke muziek, maar ook veel hiphop, house en ballets.
Zo, dit waren de vragen! Ik hoop dat jullie mij een beetje beter hebben leren kennen op deze manier, hoe kijken jullie naar jezelf ? Laat een reactie achter bij de comments.

Liefs, Leonie

2 reacties

    1. Bedankt voor je reactie! Ik vond het ook erg leuk om het op deze manier te doen.
      Wat leuk dat filosofie zo dicht bij je staat. Dat hoor je zeker niet vaak!
      Liefs, Leonie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *