20 vragen over mezelf #2

Nadat Leonie de vragen op de 20 vragen over mezelf beantwoorden (klik) leek het mij leuk om deze vragen ook eens te beantwoorden. Hier komen ze:

1. Waar wil ik later wonen? En waarom?
Ik zou graag in de buurt willen blijven wonen waar ik nu woon. Ik ben zo iemand dat als ik mezelf op me gemak voel op een plek of buurt dan wil ik daar het liefst blijven. In mijn jeugd ben ik nog nooit verhuist en dit heb ik altijd als heel prettig ervaren. We wonen nu in een huurhuis en we willen heel graag ooit een huis kopen dus verhuizen gaan we sowieso nog een keer doen, maar dan wel in de buurt.

2. Hoe gedroeg ik mij in de puberteit?
uhmm haha… Ik was niet altijd even makkelijk en heb daar nu wel een beetje spijt van. Maar goed het was niet altijd even makkelijk in de pubertijd. Wat ik wel weet is dat ik mezelf een hele dame voelde en mij daar ook soms naar gedroeg. Maargoed daar mag je puber voor zijn toch 🙂

3. Noem 5 positieve eigenschappen van jezelf.
* Zorgzaam
*Behulpzaam
*Belangstellend
*Vrolijk
*Sociaal

4. Maak ik gemakkelijk contact met mensen die ik niet ken?
Ja en Nee ligt eraan hoe de situatie is. Ben ik op een verjaardag waar ik niemand ken? Dan ga ik wel contact maken met mensen. Ik vind het weer lastig om bijvoorbeeld in een bus hokje contact te maken met de persoon die naast mij zit. Op de één of andere manier geeft me dat een raar gevoel. Ik doe het niet snel maar als iemand tegen mij praat zal ik nooit doen alsof ik iemand niet hoor.

5. Wat zijn mijn hobbies?
Ik heb niet echt hobby’s qua sport of iets. Ik vind het lekker om af en toe eens te fitnessen maar vind het ook weer moeilijk om mezelf er naar toe te zetten. Ik houd van dingen te ondernemen met vriendinnen en met mijn vriend. Maar ik kan ook weer ontzettend genieten van een avond op de bank met een serie.
6. Van wat soort vakanties hou ik?
Ik houd echt van een zon vakantie. We ondernemen wel vaak dingen op vakantie, stadjes bekijken ect. Daarnaast liggen we dan ’s morgens  of ’s avonds op het strand. Het lijkt mii ook ontzettend gaaf om een keer op ski vakantie te gaan. Wie weet in de toekomst!

7. Welke middelbare schoolvakken vond ik leuk?
Geschiedenis vond ik er leuk als het over de tweede wereld oorlog ging. Daar kon ik me ontzettend in verdiepen. Daarnaast kreeg ik in de 3e en 4e klas het vak verzorging en dat vond ik ook super leuk(uiteindelijk heb ik daar dus ook mijn beroep van gemaakt)

8. Hebben mijn vrienden dezelfde interesses als ik?
Sommige wel en sommige niet.

9. Ben ik meer een idealist of een realist?
Lastige vraag ik kan heel erg idealistisch zijn op sommige gebieden (vooral als ik iets wil hebben haha) Mike is dan degene die mij weer even in de realiteit moet roepen. Ik kan ook ontzettend realistisch zijn met sommige situaties. Een beetje van beide dus.

10. Kan ik goed tegen mijn verlies?
Ja. Ik heb geen moeite met spelletjes die ik verlies. Kan me dan ook soms vreselijk irriteren aan mensen die dat wel hebben.

11. Hoe zie ik mezelf in 20 jaar?
Lees even dit artikel daar laat ik me fantasie lopen 🙂

12. Noem 2 negatieve persoonlijke eigenschappen.
* Als ik iets wil hebben wil ik het gelijk
*Ik wil altijd gelijk hebben en zal dan altijd de discussie aan gaan. (wat ik overigens niet altijd een slecht eigenschap vind)

13. Trek ik mij van andere mensen wat aan?
Ja ik vind het lastig nog om kritiek te ontvangen en daar niet over in te zitten. Maar ik sta er wel open voor en probeer er dus wel iets aan te doen. Of ik verder wat aan trek van mensen? Ene keer wel andere keer niet.

14. Ga ik vaak uit?
Nee zou ik vaker moeten doen!

15. Wil ik in een dorp of in een stad wonen?
Ik woon nu in een dorp en woon daar eigenlijk heerlijk ben ook altijd opgegroeid in een dorp en heb dat altijd als prettig ervaren. Maar in de stad zoals Alkmaar kan ik ook wel wennen ik zou niet in grote stad zoals Amsterdam willen wonen.

16. Vind ik mezelf sociaal?
Ja ik vind mezelf wel een sociaal mens als ik niet in een situatie ben waar ik niemand ken. Want dan vind ik het dus weer wat lastiger.

17. Ben ik een denker of een doener?
Allebei denk ik. Ik houd ervan om dingen te doen en niet stil te zitten, maar ik kan ook weer ontzettend doordenken over sommige dingen.

18. Wat kijk ik op tv?
Verschillend maar wel vaak series. Ik kijk eigenlijk vaker netflix de afgelopen tijd.

19. Wat voor boeken lees ik?
Trillers ik houd van de boeken van Ester Verhoef en Saskia Noort.

20. Wat voor muziek luister ik?
Top 40 maar ik houd ook ontzettend van oude nummer terug te luisteren uit de jaren 80/90.

Dit waren de 20 vragen over mijzelf vonden jullie het leuk om zo wat meer te weten te komen? of zouden jullie nog andere dingen willen weten? Laat een reactie achter bij de comments.

Liefs Jamaila

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *