10 leukste dingen aan mijn beste vriendin

Lieve lezers, vandaag wil de 10 leukste dingen van mijn beste vriendin Jamaila met jullie delen. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, maar dan ben ik nooit uitgeschreven hihi.

1. Ze is altijd eerlijk tegen mij. Ook als ik het liever niet wil horen, maar dat waardeer ik juist heel erg aan haar!

2. Ze kent mij soms beter dan dat ik mijzelf ken. Ze weet precies waar ik chagrijnig van word en waar ik vrolijk van wordt of hoe ik op dingen reageer. Best fijn iemand die je zo goed begrijpt😜

3. We kunnen heerlijk urenlang samen met een dekentje in onze pyjama’s samen series en documentaires kijken. We houden allebei erg van documentaires, zoals making a murderer. Heerlijk om samen zulke avondjes te houden!

4. Ik kan haar alles vertellen waar ik mee zit. Ik heb namelijk nooit het gevoel dat ik me hoef te schamen als ik iets zeg. Wat het dan ook is!

5. Ik voel mij altijd zo op mijn gemak als ik bij Jamaila ben! Ik heb dat namelijk niet zo snel. Ik kan niet goed bij mensen slapen etc. Maar Jamaila voelt eigenlijk net als een zus en haar huis voelt als mijn tweede thuis. Wat is dat een fijn gevoel😊

6. We kunnen lekker met elkaar kibbelen, maar dit duurt nooit lang gelukkig! Hierdoor kunnen we altijd eerlijk zijn en zijn onze punten waaraan we ons ergeren ook snel weer verdwenen.

7. Ze is mijn grote voorbeeld. We zijn echt tegenpolen in bijna alles, maar er zijn zoveel dingen waar ik van kan leren bij Jamaila! En dat vind ik juist ontzettend leuk. Ondanks dat we zo verschillend zijn komen we er altijd weer samen uit.

8. Ik kan altijd zo om haar lachen! Vooral vaak achteraf, hihi. Ik houd niet zo van openbare ruimtes en Jamaila weet er altijd weer een feestje van te maken! Continu grapjes uithalen in de supermarkt bijvoorbeeld. Het liefst zo ik dan willen wegrennen met mijn karretje, maar ik kan ook wel weer ontzettend lachen om die grappenmaker.

9. Ze staat altijd voor mij klaar. Hoe, waar, wanneer of wat maakt niet uit. Dat geeft mij zo’n fijn gevoel!

10. Lekker samen ideeën uitwisselen over onze toekomst! We zijn heel verschillend in onze ideeën, maar dat maakt het juist leuk. En ondanks dat ik graag in het buitenland wil wonen, heb ik toch vaak het gevoel dat ik voor altijd lekker dicht bij mijn vriendinnetje zou willen wonen, want er is niks fijner dan dat!

Zo, dit waren leuke dingen aan onze vriendschap. En wat ben ik daar blij mee! Ik zou mij geen leven voor kunnen stellen zonder Jamaila, want wat zou ik moeten zonder die topper!
Herkennen jullie deze punten ook? Of hebben jullie nog andere punten die jullie vriendschap typeert? Ik ben benieuwd!

Liefs, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *