Pasta met avocadosaus

Lieve Lezers, vandaag heb ik een heerlijk recept voor jullie! Pasta met avocadosaus. Ik heb dit voor het eerst gemaakt en gegeten in Amerika een paar maanden terug. Ik zag het steeds op pinterest staan en het zag er zo lekker uit dat ik het toch maar eens moest proberen. Ook is het best gezond, omdat de saus van alleen maar verse ingrediënten zelfgemaakt is. Ik zal jullie nu laten zien hoe je het kunt bereiden. De ingrediënten voor vier personen.

Wat heb je ervoor nodig?

FOTO

  • Spaghetti
  • 1 teentje knoflook
  • 1 avocado
  • 1 kopje verse spinazie
  • 1/2 kopje pecannoten
  • 1/4 kopje basilicum
  • 1/4 kopje parmezaanse kaas
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 kopje pastawater
  • peper en zout

Hoe moet je het maken?

  1. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
  2. Terwijl de pasta aan het koken is kan je beginnen aan de saus. Stop alle ingredienten in de blender en blend het totdat het een romige saus is geworden. Voeg het pasta water toe.
  3. Stop nu alles bij elkaar in een pan en serveer het gelijk. Dan is de saus namelijk het best.

Zelf heb ik er nog wat cherry tomaatjes door midden gesneden koud bij gedaan. Ook vind ik het lekker om er nog courgette doorheen te doen. Er kan uiteraard nog zoveel in, maar dat is voor iedereen anders! Ik vind het in ieder geval een hele makkelijke en lekkere pasta.

Hebben jullie deze pasta al eens gegeten? Of zouden jullie het willen proberen? Ik ben benieuwd! Laat een reactie achter bij de comments.

Liefs, Leonie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *