Appeltaart WW proef

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een lekker recept wat in mijn weight watchers programma past. Ik doe het online programma en daar kun je door middel van connect (de mensen die bekend zijn met ww weten wel wat ik hier mee bedoel) contact leggen met andere leden van weight watchers. Ik zat dus in connect te kijken voor eventueel een lekker recept en toen kwam ik de Wappeltaart tegen ontworpen door twee dames ( Michellex en desireefernhout zeker de moeite waard om even op hun profiel te kijken ze hebben nog meer lekkere recepten!) Heel veel mensen waren enthousiast over dit recept dus haalde ik de ingredienten in huis en maakte het zelf. En ja hoor het is een super lekker recept als vervanging voor een appeltaart. Zelfs vriendlief keurde hem goed! Hier komt het recept:

Je hebt nodig:

image120 g patent bloem
300 ml magere melk
3 eieren
zakje bakpoeder
snufje zout
twee koffielepels zoetstof (vloeibaar)
kaneel

Beslagkom
mixer
taartvorm 24cm
bak papier

Verwarm de oven op 190 graden. Doe de bloem, melk, eieren zout en bakpoeder in een beslagkom en meng dit samen tot één geheel.Doe het bakpapier in de taartvorm en giet hier het mengsel in.

imageDit is erg vloeibaar maar dat komt later goed! Schil de appels in schijfjes en voeg hier het zoetstof en lekker veel kaneel toe. Verdeel de appels over het vloeibare mengsel in de taartvorm.image

Zet de taartvorm in de voorverwarmde oven 60 minuten op 190 graden en daarna nog 10 minuten op 175 graden.

Laat de taart minstens nog een uur rusten. Hij zal nog wat opstijgen. En daarna smullen maar! Voor de lezers die bekend zijn met ww kunnen het aantal punten vinden in de ww app.

Lijkt jullie dit recept lekker, en vinden jullie het leuk om af en toe een recepten die weight watcher proef is te lezen? Laat een reactie achter bij de comments.

liefs,

jamaila

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *