primark shoplog

Vandaag heb ik voor jullie een primark shoplog. Mijn schoonmoeder gaf mij van de week de tip dat er uitverkoop was bij de primark. Zij had twee jumpsuits gekocht die haar niet mooi stonden en vroeg of ik ze wilde hebben. Vandaag (voor jullie gister) liep ik in de stad en het was helemaal niet mijn bedoeling om nieuwe kleding te kopen. Maar ik liep langs de primark en dacht aan de tip van mijn schoonmoeder. Ik liep naar binnen om ‘even’ te kijken (moet je natuurlijk nooit doen met uitverkoop haha) en scoorde de volgende items:

Ik begin even met de twee jumpsuits die ik dus van mijn schoenmoeder heb gekregen 🙂

image

imageDeze twee jumpsuits waren 3 euro per stuk.

Volgende item komt niet uit de sale maar ik vond hem gewoon super leuk! leuk als jasje te gebruiken in de zomer of als vestje straks in de winter.imageHet bomberjack koste 20 euro en was dus niet in de sale.

Deze tuinbroek kwam ik ook tegen. Deze had ik al eerder zien hangen (toen nog niet in de sale) toen vond ik hem al leuk. Omdat het toen nog niet echt lekker weer was buiten heb ik hem laten hangen. Nu was hij dus afgeprijsd dus heb ik hem meegenomen

image

imageDe tuinbroek koste 9 euro.

Voor onder de tuinbroek kocht ik een simpel topje wat ik overigens ook kan gebruiken op een leuk shortje.
imageHet topje koste 2 euro en 30 cent.

Nadat ik de kleding had gehad wilde ik nog even kijken bij de bikini’s. Ik draag meestal beugel bikini’s omdat ik grotere borsten heb doet er al snel zeer met zo’n halter topje. Ik had deze soort bikini’s al voorbij zien komen en dacht ik probeer het gewoon. Het is een halter idee maar omdat het niet vast zit in je nek maar door loopt tot aan je rug trekt het niet zo. Ik ben er heel blij mee, ben benieuwd hoe het zit als het nat is, maar dat moet ik nog even bekijken.
image
imageDe bikini kosten bij elkaar 12 euro. (het topje koste 9 euro en het broekje 3 euro)

Toen nog even langs de schoenen afdeling. Daar scoorde ik twee paar slippertjes.
imageHet witte paar koste 4 euro en het blauwe paar kosten 3 euro.

Omdat wij eind augustus op vakantie gaan naar macedonië hadden we nog een koffertje nodig. dit koffertje mag mee in de hand bagage en ik kwam het toevallig tegen bij de primark. hij is extra licht gewicht en handig met wieltjes eronder.

imageDe koffer koste 28 euro.

Dit was mijn shoplog. Ik ben goed geslaagd al zeg ik het zelf en voor een klein prijsje toch leuke items gescoord! Wat vonden jullie van deze shoplog? laat een reactie achter bij de comments.

liefs Jamaila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *