NYX swatches deel 2

Lieve lezers, vrijdag heb ik jullie al een voorproefje gegeven van mijn nieuwe lipproducten van NYX, maar vandaag zal ik ze voor jullie swatchen. Net als de vorige keer doe ik dit met hand- en lipswatches. Hier zitten ook de nieuwe kleurtjes van de suède lijn bij! Kijken jullie mee?

Soft matte lip cream:

 

 

IMG_7117

Deze keer heb ik er maar eentje gekocht; Budapest. Ik vind het echt een mooi kleurtje! en hij voelt fijn aan op mijn lippen.

IMG_7153

Budapest

Lip Lingerie:

IMG_7110

Van boven naar beneden: Exotic, Ruffle trim, Bedtime flirt en Push-up. Ik vind deze kleuren echt zo mooi, alhoewel ik moet zeggen dat bij de laatste drie het verschil op de foto niet zo goed te zien is. In real life zie ik het verschil beter, maar het zijn gewoon hele mooie neutrale kleurtjes!

IMG_7148

Exotic

IMG_7146

Ruffle trim

IMG_7144

Bedtime flirt

IMG_7141

Push-up

Liquid suede lipstick:

IMG_7124

Van boven naar beneden: Subversive socialiste, Club hopper, Vintage, Brooklyn thorn en Sandstorm. In deze lijn zitten heel veel verschillende kleurtjes. Aan sommige moet ik nog even wennen qua kleur, maar voor een feestje zijn de donkere kleurtjes zeker leuk! Ook zijn deze lipsticks makkelijk van de lippen te verwijderen en dat vind ik ook erg fijn.

IMG_7167

Subversive socialite

IMG_7158

Club hopper

IMG_7156

Vintage

IMG_7151

Brooklyn thorn

IMG_7126

Sandstorm

Matte lipstick:

IMG_7119

Van boven naar beneden: Siren, Aria en Alabama. Ik ben ontzettend fan van deze lipsticks. Ze voelen heel fijn aan op mijn lippen en zijn totaal niet droog! Super blij mee.

IMG_7164

Siren

IMG_7162

Aria

IMG_7161

Alabama

Zo! Dit waren mijn nieuwe kleurtjes. Ik ben er ontzettend blij mee! Ik heb deze lipsticks trouwens allemaal besteld via www.nyxcosmetics.com. Volgens mij kun je het naar Nederland laten versturen alleen is het dan wel duur qua verzendkosten. Verder is het te koop bij douglas zowel in de winkel als op de website www.douglas.nl. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe kleurtjes vinden. Dragen jullie zelf vaak liquid lipsticks? Houden jullie meer van matte of glans? Laat een reactie achter bij de comments!

Liefs, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *