make-up look Jamaila

Lieve lezers, vandaag heb ik een make-up look bij Jamaila uitgeprobeerd! Ik doe Jamaila’s make-up wel vaker, maar dan meestal even snel voor een feestje of een fotoshoot en het leek mij wel leuk om dit een keer met jullie te delen! Het was een uitprobeersel, dus ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

IMG_7084

Dit is de look! Ik wilde een warme neutrale look creëren met een knipoog. Jamaila heeft de lip lingerie Push-up op haar lippen. Deze kleur past erg goed bij haar huid vind ik. Verder heb ik de basis gedaan; concealer, foundation, poeder en bronzer. Verder nog licht de wenkbrauwen bijgewerkt.

IMG_7097

Dit is de look met haar ogen dicht. Voor deze look heb ik mijn brilliants van NYX gebruikt in de kleur Rose. De rest van het oog heb ik opgemaakt met mijn avant pop palet van NYX. De naam hiervan is; nouveau chic.

IMG_7106

Op haar waterlijn is nog een oogpotlood van NYX aangebracht. De naam hiervan is golden bronze. Verder blijven de glittertjes erg goed zitten. Ik heb hiervoor een speciale glitter primer gekocht waar ik erg tevreden over ben! Ook deze is van NYX.

Dit was de look! Ik wil dit graag vaker gaan doen, want ik vind het echt heel leuk en ik doe het eigenlijk veel te weinig. Wat vinden jullie van deze look? Zouden jullie het zelf dragen? Laat een reactie bij de comments!

Liefs, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *