Mijn nieuwe make-up bureau

Lieve lezers, vandaag wil ik jullie mijn nieuwe make-up bureau laten zien. Ik heb het bureau nog niet zo lang, maar ik ben er super blij mee! Ik zat al een tijdje te denken om iets speciaal in te richten voor mijn make-up, omdat ik gewoon zo ontzettend veel heb en ik het overzicht een beetje kwijt was geraakt. Toen ik laatst met mijn vriend in de IKEA was heb ik de knoop doorgehakt en een bureau gekocht! Het is echt ontzettend fijn om alle spulletjes gesorteerd te hebben. Het is veel makkelijker om even snel wat op mijn gezicht te doen, maar ook fijn als ik mezelf wat uitgebreider wil opmaken, omdat ik nu precies weet wat ik heb en niet meer hoef te zoeken. Een goede spiegel vind ik ook wel fijn en het licht is ook perfect! Ik ben nog steeds een beetje aan het inrichten, maar het begint al ergens op te lijken. Het leukst vond ik het uitzoeken van die dingen die op mijn bureau staan. Op mijn bureau heb ik in bakjes voornamelijk mijn lievelingsproducten voor mijn lippen en mijn kwasten. Verder nog wat kleine accessoires voor mijn sieraden. Ik zal nu wat foto’s met jullie delen van hoe ik mijn bureau heb ingedeeld.

IMG_6648

dit is het bureau met al mijn spulletjes erop! Het bureau is van IKEA en de spiegel ook. De spiegel vind ik ideaal, omdat je jezelf vanuit meerdere kanten kunt zien en omdat aan de achterkant haakjes zitten voor sieraden. aan de rechterkant heb ik nog een rek voor mijn nagellakjes. Ik zal jullie nu wat meer details laten zien van mijn spulletjes.

IMG_6655

Rechts op het bureau staat dit kleine winkelwagentje van de Blokker met daarin mijn glitterproducten en glitterprimer van het merk NYX. Daarachter heb ik van de Blokker nog een soort cactusje waar ik onder andere mijn ringen aan hang en wat kleine dingetjes op kan zetten.

IMG_6658

In het midden van het bureau voor de spiegel heb ik onder andere deze twee bakjes van Xenos en een heerlijk deurkaarsje van Bath and Bodyworks staan. Hier bewaar ik al mijn NYX liquid lipsticks in. Ik vond ze gewoon super schattig en leuk staan bij het bureau.

IMG_6664

Verder heb ik nog twee van deze vaasjes van de Hema voor mijn spiegel staan. Hier bewaar ik mijn grote kwasten in. Deze kwasten waren een limited edition van Sonia Kashuk.

IMG_6661

Links op mijn bureau heb ik deze vier vaasjes van IKEA staan. Het bakje eronder is nog van de hema. Ik vond het wel leuk staan zo! in de vaasjes heb ik andere andere kleine kwastjes, mijn wenkbrauw producten en mijn colourpop lipproducten.

IMG_6665

In de linkerlade heb ik vier van deze bakjes van IKEA staan. Hier sorteer ik al mijn spullen in. Hierin heb ik een gedeelte van mijn oogschaduw palletjes zitten.

IMG_6672

In de rechterlade heb ik op het moment twee van deze doosjes staan van de Blokker. Ik vond ze wel schattig. hierin zitten wat gezichtsproducten die ik veel gebruik.

Dit was mijn bureau. Ik ben nog lang niet klaar, maar het begint al ergens op te lijken. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn bureau vinden. Hebben jullie zelf ook een speciaal gedeelte voor jullie make-up? Laat wat achter bij de comments!

Liefs, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *