Halloween

Lieve lezers, ik wil al een tijdje weer wat Halloween make-up looks proberen en ben er maar weer eens mee begonnen! Vandaag wilde ik een zeemeerminnen look maken bij Jamaila, maar ik wilde graag een mooie en een engere kant proberen. Dat is wat ik heb gedaan! Het is allemaal nog een beetje oefenen en ook wil ik graag nog nieuwe schmink etc aanschaffen. Maar hier alvast een uitprobeersel!

IMG_9827

Hier een foto van de look.

IMG_9820

dit is de mooie kant. Ik heb wat inspiratie opgedaan via YouTube en pinterest en er mijn eigen draai aan gegeven. In het vervolg zou ik graag de schubben wat duidelijker maken.

IMG_9829

Dit is de enge kant. Ik vind de schubben hier wel goed gelukt. Uiteraard zou ik nog wat dingen anders willen doen, maar voor een eerste keer ben ik best tevreden!

Mijn plan is om voor Halloween er is nog een aantal looks te proberen. Ik zou in ieder geval graag nog een stripfiguur maken, vampier, pop, clown en verder zijn er nog zoveel dingen!
Vieren jullie Halloween? En maken jullie jezelf daarvoor op? Of hebben jullie nog leuke ideetjes? Laat een reactie achter bij de comments!

Liefs, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *