foto shoplog florida #1

Lieve lezers,

vandaag een artikeltje over mijn lipproducten van  mijn favoriete make-up merk NYX! Ik heb deze producten gekocht op mijn vakantie in Amerika en wil ze graag met jullie delen! Hier mijn reviews 😊
Ik heb van ieder soort een paar gekocht om eerst even te testen of ze goed bevallen!
Ik zal volgende week swatches laten zien.

NYX soft matte lipcream

IMG_0776

Kleur v.l.n.r: Amsterdam, Ibiza, Stockholm

Het is geen lipgloss en ook geen liquid lipstick, maar wel een matte lip crème. Hij blijft niet zo lang zitten als een liquid lipstick maar wel lang genoeg om er een paar uur van te kunnen genieten! En de kleuren zijn dekkend genoeg om met 1 swipe genoeg kleur te hebben!

NYX lingerie

IMG_0773

V.l.n.r: embellishment, bedtime flirt

Dit zijn liquid lipsticks. Ik heb ze geprobeerd en vind ze echt super mooi! Ik heb de kleuren bedtime flirt en embellishment. Blijft lang zitten en heeft een goed pigment! Ik ga zeker nog meer kleuren kopen, vooral omdat het veel nude kleuren zijn met verschillende ondertonen. Zeker een aanrader!

NYX suède lipstick

IMG_0774

V.l.n.r: soft spoken, kitten heels

Dit zijn liquid lipsticks met een suède finish. Ze hebben hele gevarieerde kleuren, van vel roze naar nude. Ik heb de kleuren kitten heels en soft spoken, ontzettend blij mee! Sand storm is de lichtere variant van soft spoken. Ook hier wil ik nog veel meer van kopen, al helemaal aangezien ze nieuwe kleuren gaan verkopen! Hij blijft goed zitten en ook hier hoef je maar één laag aan te brengen voor een mooi resultaat.

Dit waren ze dan! Ik ben super blij met mijn aankopen, en kan niet wachten de swatches te laten zien. zijn jullie bekent met deze lipsticks? En welke lijken jullie het mooist? laat een reactie achter bij de comments.

liefs Leonie


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *