Beauty wishlist augustus


Lieve lezers, vandaag wil ik met jullie mijn beauty wishlist voor augustus delen! Ik ben van plan om dit elke maand te doen, omdat er zoveel nieuwe producten bij komen elke maand en omdat ik het erg leuk vind om met jullie te delen. Ook vind ik het fijn om een overzicht te creëren. Kijken jullie mee?

s1820406-main-hero

#1 Anastasia Beverly Hills- Renaissance palette
Dit palet wil ik echt heel graag! Het zijn echt super mooie oogschaduw kleurtjes en ik heb er op verschillende blogs al heel veel mooie looks mee gezien. Ik denk ook dat deze kleuren goed bij mijn oogkleur passen. Kan niet wachten om het aan te schaffen!

f8af83cf5f21d030b7e06481b4aeecc2

#2 Too Faced- melted liquid lipstick
Hier zitten zulke mooie kleurtjes tussen! Omdat ik al zoveel mooie goedkopere liquid lipsticks heb koop ik niet zo snel de wat duurdere, maar wil hier toch op zijn minst wel één van proberen.

1-8

#3 Too Faced- Sweet Peach palette
Jaaa! Deze lijkt me zo mooi. Super mooie kleuren én het palet ruikt naar perzik. Hebben!

jeffree star masochist liquid lipstick

#4 Jeffree Star- liquid lipstick
Hier zitten ook een paar hele mooie kleuren tussen. Ook hier zou ik er wel een paar van willen aanschaffen! De kleuren zijn net even wat anders en dat is perfect.

d006bee53a4a3abae05402efa9b93c63

#5 Colourpop- oogschaduw
Deze wil ik al een tijdje bestellen en ik denk dat het tijd is dat ik dat maar eens ga doen! Er zitten hele mooie kleurtjes tussen en de pigmentatie is ook super goed. Én ze zijn maar 5$ per stuk. Ik zeg doen!

mirror_brush_shop_thumb1-400x300

#6 Artis- kwasten
Deze kwasten ben ik echt ontzettend benieuwd naar. Zo apart! Maar altijd als ik filmpjes van bloggers kijk lijkt het mij ontzettend fijn werken. Alhoewel deze kwasten voor mij wel een beetje te duur zijn. Misschien bestel ik goedkopere varianten.

Dit was mijn beauty wishlist voor augustus! Staat er ook iets tussen wat jullie zouden willen? Of hebben jullie er nog iets aan toe te voegen? Laat een reactie achter bij de comments!

Liefs, Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *