Make-up shoplog

Lieve lezers, vandaag een shoplog voor jullie! Ik heb een tijdje geleden een aantal spulletjes besteld bij NYX. Deze heb ik laten bezorgen bij mijn tante in Amerika vanwege de verzendkosten en vandaag heb ik alles gekregen! Ook heb ik een aantal producten besteld op www.boozyshop.nl en deze wil ik graag met jullie delen.

IMG_7050

Hier eerst een foto met alle spulletjes die ik dit weekend heb binnen gekregen. Zoals jullie vast opvalt heb ik erg veel lipproducten gekocht. Dit vooral omdat ik ontzettend tevreden ben over de liquid lipsticks die ik al had van NYX. Verder heb ik vier palletjes gekocht waar ik ook erg blij mee ben! ik zal nu de meeste producten stuk voor stuk laten zien.

IMG_6745

Dit schattige paletje is van Makeup Revolution. Ik moest hem gewoon hebben, al gaat het alleen maar om hoe hij eruit ziet! Ik had veel gehoord over deze oogschaduwpalletjes, dus wilde het graag uitproberen. Ik ben er blij met de pigmentatie van de oogschaduw.

IMG_6747

Dit zijn de kleurtjes van het palet. De naam is; salted caramel.

IMG_6741

Ik heb ook nog een tweede palet besteld. Deze kleurtjes vond ik zo mooi en warm dat ik het niet kon laten!

IMG_6744

Mooie bronzen en bruine kleurtjes. Ik ben fan! het palet heet; chocolate vice.

IMG_6732

Ook heb ik nog een salvation palette gekocht.

IMG_6735

Deze wilde ik vooral heel graag hebben, omdat er mooie opvallende kleurtjes inzitten, maar ook mooie neutrale en matte kleurtjes. Ook van dit palet vind ik de pigmentatie erg goed. Kan niet wachten om het uit te proberen! De naam van het palet is; welcome to pleasuredome

IMG_6736

Als laatste heb ik dit palet gekocht. Ik vond de kleurtjes zo ontzettend mooi dat ik het niet kon laten. Echt prachtig! Hier kan je wat mij betreft niet genoeg van hebben. De naam van het palet is; redemption palette iconic 3.

IMG_6724

Als laatst heb ik nog een los oogschaduwtje. Deze kreeg ik bij mijn bestelling. Vind de kleur erg mooi! De kleur heet; Astral.

IMG_7048

Zo, nu op naar de NYX producten. Ze kwamen in deze zwarte zakjes. Super cute!

IMG_7051

Hier mijn matte lipsticks. Ik heb deze in een setje gekocht. Toevallig vond ik alledrie de kleuren erg mooi, dus dat kwam goed uit. Normaal kosten ze 6 dollar per stuk. Ik had er nu 3 voor 12 dollar, wat mij betreft een erg goede deal! Ik heb meerdere matte lipsticks van NYX en die bevallen mij super goed. de kleuren van links naar rechts; Siren, Aria en Alabama.

IMG_7065

Hier mijn kleurtjes van de suède lijn. Hier ben ik zo ontzettend blij mee! Deze lipsticks zitten echt heel fijn en drogen mijn lippen naar mijn idee ook niet uit. Ik heb al een paar kleurtjes geprobeerd en ze waren echt prachtig. Kleuren van boven naar beneden; Subversive socialite, Vintage, Club hopper, Brooklyn thorn en Sandstorm.

IMG_7070

Mijn lingerie kleurtjes. Dit is ook een van mijn favoriete lijnen. Hele mooie neutrale kleurtjes! Ik heb hier lang op gewacht, omdat ze steeds weer waren uitverkocht. Maar yes! Ik heb nu alle kleurtjes die ik wilde. Van boven naar beneden; Teddy, Exotic, Ruffle trim en push-up.

IMG_7063

Ik wilde heel graag wat lipliners uitproberen. Ik heb veel kleurtjes opgezocht en deze vier leken mij super mooi. Ik wilde nog wat andere, maar helaas waren die alweer uitverkocht. Van boven naar beneden; Ever, Coffee, Mahogany en Natural.

IMG_7062

Ik heb deze keer 1 soft matte lip cream besteld. Deze leek me zo mooi! De naam van deze lip cream is Budapest.

IMG_7060

Verder heb ik nog een lid lingerie besteld. Dit is nieuw en ik ben erg benieuwd. Je kunt het gebruiken als een oogschaduw, maar ook als een liquid lipstick. Daarom heb ik gekozen voor een kleur die mij zowel op mijn ogen als op mijn lippen mooi leek. De kleur heet; Evening spell.

IMG_7072

Ik heb nog een eyeliner gekocht. Deze lijkt me echt ontzettend mooi. Ik heb nog heel veel andere mooie kleuren gezien, maar wilde toch eerst even kijken hoe deze mij beviel. De naam is; golden bronze.

IMG_7054

Dit was mijn laatste product alweer. Een color correcting palet. Ik heb filmpjes gezien waarin ze dit product gebruiken en wilde het graag uit testen!

Zo, dit was mijn shoplog. Ik zal alle producten gaan uit testen en reviewen. Volgende week laat ik al mijn nieuwe lipproducten alvast zien met hand- en lipswatches. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn producten vinden! bestellen jullie ook make-up online of kopen jullie het liever in de winkel? Laat een reactie achter bij de comments.

Liefs, Leonie

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *